Aldatmak dizisi setinde kriz

Aldatmak dizisi setinde kriz
Atv ekranlarında yayınlanan ve geçtiğimiz sezonun başarılı yapımları narasında yer alan Aldatmak dizisin setinde aşk krizi yaşanıyor.

Geçtiğimiz sezon Atv ekranlarında yayınlanan ve Perşembe akşamlarının en çok izlenen yapımlarından biri olan ve ilk üç yapım arasına adının yazdırmayı başaran Aldatmak dizisi sezon arası vererek tatile çıktı. Film kanal tarafından ikinci sezonda da yayınlanma kararı alırken dizinin ikinci sezon çekimlerinin önümüzdeki ay yeniden başlaması planlanıyor. Kadrosunda birbirinden ünlü isimlerin yer aldığı Aldatmak dizisinin başrolünde Vahide Perçin yer alırken dizinin başarılı ve ünlü isimlerinden biri de Caner şahin. Dizide Vahide Perçin Güzide Yenersoy karakteriyle bir hakime hayat verirken dizinin bir diğer başarılı oyuncusu Caner Şahin ise Tolga karakteriyle seyirci karşısına çıkıyor. Bugüne kadar pek çok dizide yaşanan dizi aşkının Aldatmak dizisinde de yaşandığı geçtiğimiz aylarda magazin basınında yer almıştı. Dizide rol alan Caner Şahin ile genç ve güzel oyuncu Feyza sevil arasında bir ilişki başlamış ve bu durum uzun süre konuşulmuştu. Ancak dizinin sezon finalinden önce ikilinin arasında başlayan aşk son bulmuştu. Şimdi ise hiç beklenmedik bir sorun dizinin setinde yaşanmaya başladı.

Aşk Krize dönüştü

Geçtiğimiz sezonun başarılı yapımlarından biri olan ve Tims & B Yapım tarafından hazırlanan Aldatmak dizisi Atv ekranlarında Perşembe akşamları seyirciyle buluşuyor. Dizide rola lan birbirinden ünlü isimler arasında Caner şahin ve Feyza Sevil Güngör de bulunuyor. Genç oyuncular dizinin çekimleri sırasında zamanla bir aşk yaşamaya başladı ve bu durum magazin basınında geniş şekilde yer aldı. İkilinin aşkı bir süre sonra sezon finaline doğru son buldu. İkilinin arasındaki ilişki bununla da sınırlı kalmadı ve bu durum dizinin setine de yansıdı. Gazeteci Birsen Altuntaş’ın haberine göre ikilinin arasındaki aşk bir kıskançlık krizine sebep oldu. Oyuncu Caner Şahin, Feyza Sevil Güngör’le biten aşkının ardından bir set çalışanının oyuncuya samimi davranmasıyla kıskançlık yaşayarak set çalışanıyla kavga etti. İddiaya göre bu durum sette kriz yaşanmasına sebep oldu. Yeni sezon planları yapan ve ağustos ayında sete çıkması planlanan dizinin ikinci sezon öncesi bu sorunu nasıl aşacağı ise şimdilik bilinmiyor.

Feyza Sevil Güngör kimdir?

Dizi ve sinema filmi sektörünün genç ve güzel oyuncularından biri olan Feyza Sevil Güngör 30 Mayıs 1997 yılında Ankara’da dünyaya gelmiştir. Genç isim ilk, orta ve lise eğitimlerinin ardından oyuncuşuğa yönelerek bu konuda gereken eğitimleri aldı ve ardından setlerde roller üstlenmeye başladı. Genç oyuncu son olarak Aldatmak dizisinde Oylum Yenersoy karakterine hayat verdi. Feyza sevil Güngör’ün bugüne kadar yer aldığı projeler arasında ise, Savaşçı ve Kuruluş Osman bulunmaktadır.

03-07-2023
Yazar Hakkında
Yasemin Nisa

Yasemin Nisa

1983 yılında İstanbul'da doğdu. İlkokul, ortaokul ve lise eğitimini İstanbul'da tamamladı. 2010 yılında Anadolu universitesi iktisadi ve ida .. devamı.. mail
Yorumlar