Uğur Güneş’ten Yeni Sinema Filmi

Uğur Güneş’ten Yeni Sinema Filmi
TRT 1 ekranlarında yayınlanan Al Sancak Dizisinin başrolü Uğur Güneş yaz aylarını çalışarak geçiriyor. Oyuncu hikayesini kendisinin kaleme aldığı sinema filminde rol alıyor.

Dizler tatile girdi ve oyuncular bu arayı pek çok farklı şekilde değerlendirmeye başladı. Reyting yapan ve yeni sezon için yayın onayı alan dizilerin ara vermesiyle kimi oyuncular tatile çıkıp dinlenmeye çekilirken bazıları da başka setlerde çalışmaya başladı. Her sene olduğu gibi bu yaz aylarında da birçok yeni sinema filminin çekimleri yapılıyor. Geçtiğimiz sezon TRT 1 ekranlarında yayınlanmaya başlayan ve aldığı reytinglerle Perşembe gününün en çok izlenen yapımları arasına adını yazdıran Al Sancak dizisinin sezon arası vermesiyle dizinin başrol oyuncusu Uğur Güneş hikayesini kendi yazdığı ve bir festival filmi olan Gün Batımına Birkaç Gün Kala adlı sinema filmi için sete çıktı. Oyuncunun kendi kurduğu Q Medya tarafından hazırlanan filmin çekimleri geçtiğimiz ayın ortalarında başladı. Filmin çekimleri İstanbul başta olmak üzere üç farklı ilde gerçekleştiriliyor ve çekimlerin ortalama 5 – 6 hafta arasında sürmesi bekleniyor.

Hikaye Uğur Güneş’e ait

TRT 1 ekranlarında yayınlanan Al Sancak Dizisinde başrol oynayan ve bu diziyle geçtiğimiz sezon iyi bir sezon geçiren ünlü oyuncu uğur Güneş kendi yazdığı hikayesinin sinema filmi için son hazırlıkları yaptı ve sete çıkarak çekimlere başladı. Gün Batımına Birkaç Gün kala adlı yapımda da başrol oynayan oyuncu böylece bir hayalini gerçekleştirmiş oluyor. Festival filmi niteliğinde olan film bir hesaplaşma ve intikam hikayesini konu alıyor. Yönetmen koltuğunda Yiğit Küçükkibar’ın yer aldığı filmin yapım şirketi de yine Uğur Güneş’e ait olan Q Medya. Film için şu sıralar İstanbul’da set kuran ekip buradaki sahneleri çektikten sonra diğer illere geçecek. Yazı kendi filmiyle değerlendiren Uğur Güneş filmde Ali karakterine hayat veriyor.

Kimler rol alıyor?

Uğur Güneş’in hikayesini yazdığı ve yine Uğur Güneş’e ait olan Q Medya tarafından hazırlanan Gün Batımına Birkaç Gün kala adlı filmin kadrosunda Uğur Güneş’e birçok oyuncu eşlik ediyor. Filmin kadrosunda yer alan oyuncular arasında, Serkan Ercan, Devrim Yakut, Bülent Şakrak, Damla Makar, Sahra Şaş, Rüçhan Çalışkur, Musab Ekici ve Alaz Demir yer alıyor. Filmin yönetmen koltuğunda Yiğit Küçükkibar yer alıyor.

03-07-2023
Yazar Hakkında
Yasemin Nisa

Yasemin Nisa

1983 yılında İstanbul'da doğdu. İlkokul, ortaokul ve lise eğitimini İstanbul'da tamamladı. 2010 yılında Anadolu universitesi iktisadi ve ida .. devamı.. mail
Yorumlar