Serdar Ortaç’tan Öldü Haberlerine Tepki

Serdar Ortaç’tan Öldü Haberlerine Tepki
Ünlü şarkıcı serdar Ortaç’ın öldü şeklinde çıkan haberleri bir anda sosyal medyada hızla yayıldı. Olay karşısında şaşıran Serdar Ortaç bir açıklama yaptı

Son bir gündür magazin basını, sosyal medya ve internet siteleri Serdar Ortaç haberleriyle dolup taşıyor. Ünlü şarkıcının haberleri tüm gündem maddeleri arasında ilk sıraya kadar yükseldi. Bunun sebebi ise Serdar Ortaç’ın öldüğü şeklinde çıkan haberler. Peki bu doğru mu? Serdar Ortaç öldü mü? Ünlü şarkıcı Serdar Ortaç’ın durumu nasıl? İşte biz de bütün bu soruların peşine düştük ve cevaplarını aradık. Özellikle sosyal medyada bir anda yayınlan Serdar Ortaç öldü şeklindeki haberler üzerine ünlü şarkıcının hayranları büyük bir şaşkınlık yaşamaya başladı. Çıkan haberlerde ünlü şarkıcı Serdar Ortaç’ın kalp krizi geçirdiği ve hayata veda ettiği yazlıyordu. Büyük bir üzüntüye sebep olan ve birçok insanın inandığı bu haberler aslında gerçeği yansıtmıyor. Serdar Ortaç kalp krizi geçirdi ve öldü haberleri yanlış. Ünlü şarkıcı da bu haberleri sosyal medya hesabı üzerinden yalanladı. İşte haberin detayları!

Serdar Ortaç Yaşıyor

Özellikle sosyal medyada zaman zaman bazı ünlü isimlerle ilgili hayatını kaybetti haberlerine rastlanıyor. Bu tür haberler çoğunlukla gerçeği yansıtmıyor ve genelde de bir şaka olarak başlıyor. Ancak ne yazık ki sosyal medyada bu tür haberler bir anda yayılmaya başlıyor ve bir anda bu haberin şaka olduğu unutuluyor ve bir süre sonra gerçek habermiş gibi değerlendirilmeye başlanıyor. Bu konudan en çok muzdarip olanların başında Çocuklar Duymasın’ın başarılı oyuncusu Çaycı Hüseyin karakterini canlandıran Aparslan Özmol geliyor. Ünlü isimle ilgili o kadar öldü haberi yapıldı ve yapılıyor ki artık kim neyin gerçek olduğunu bilmiyor. Şimdi buna bir de Serdar Ortaç öldü haberi eklendi. Ünlü şarkıcı Serdar Ortaç’ın kalp krizi geçirerek öldüğü bir haberde “sanat camiasının acı günü. Serdar Ortaç Kalp krizi geçirerek vefat etti” ifadeleriyle servis edildi ve bu olay bir anda gündem oldu. Ancak bu olay gerçek değildi. Serdar Ortaç’da bu olaya tepki göstererek “yanlış haberdir” şeklinde bir mesajı sosyal medya hesabından paylaştı.

Covid – 19 Geçirdi

Öldü haberleri çıkan ve bunun yanlış olduğu öğrenilen ünlü şarkıcı Serdar Ortaç geçtiğimiz günlerde koronavirüse yakalanmıştı. İki doz aşısını yaptıran ünlü isim yaptığı açıklamada “Covid’de 5. Gün. İki tane aşım var. Aşım olmasaydı bence daha kötü geçerdi. Çünkü ciğerlerime kadar inmişti. Konuşurken hırıldıyorum. Nefes almak da zor. Dikkati elden bırakmazsak iyi olur. Bütün hastalara geçmiş olsun” ifadeleri kullanmıştı.

06-10-2021
Yazar Hakkında
Yasemin Nisa

Yasemin Nisa

1983 yılında İstanbul'da doğdu. İlkokul, ortaokul ve lise eğitimini İstanbul'da tamamladı. 2010 yılında Anadolu universitesi iktisadi ve ida .. devamı.. mail
Yorumlar