Nihan Ünsal İhanet İddialarını Yalanladı

Nihan Ünsal İhanet İddialarını Yalanladı
Magazin ve sosyal medyada gündem haline gelen ünlü oyuncu Burak Sergen’in yeni evlendiği eşi tarafından aldatıldığı iddiaları ortalığı karıştırdı.

Magazin dünyasına düşen bomba gibi bir haber bir anda bütün gözlerin magazin dünyasına çevrilmesine sebep oldu. Ünlü oyuncu Burak Sergen’in geçtiğimiz aylarda evlendiği eşi Nihan Ünsal tarafından aldatıldığı haberleri bir anda gündemin ön sıralarına kadar yükseldi. Geçtiğimiz aylarda koronavirüse yakalanan ve uzun bir süre hastanede tedavi gören ve ardından da Nihan Ünsal ile evlenen ünlü oyuncu daha sonra iyileşerek taburcu olmuştu. Ünlü ismin hastanede yattığı sırada yaklaşık 4 ay önce evlendiği eşi tarafından aldatıldığı iddiaları bir anda sosyal medyayı adeta karıştırdı. Halen Çarşamba akşamları ekrana gelen ve seyircinin heyecanla ve merakla izlediği Sadakatsiz dizisinde rol alan ünlü oyuncunun boşanma yakara verdiğinden Nihan Ünsal’ın aldatma yok demesine kadar pek çok şey konuşulmaya başlandı. Sadakatsiz dizisinde rol alan ünlü oyuncu Burak Sergen’den ise henüz bir açıklama yapılmadı ancak aldatma olayına konu olan eşi Nihan Ünsal bir açıklama yaparak aldatma yok dedi. İşte Nihan Ünsal’ın o açıklaması!

Nihan Ünsal’dan Açıklama Geldi

Ünlü oyuncu Burak Sergen ile 4 ay önce evlenen Nihan Ünsal’ın başka bir kişiyle el ele fotoğraflarının ortaya çıkması ve eşini koronavirüs tedavisi sırasında aldattığının iddia edilmesi üzerine Nihan Ünsal’dan bir açıklama geldi. Nihan Ünsal açıklamasında “avukatım gerekli açıklamayı yapacağı için bu kadar bekledim. Fakat fotoğrafların yayınlanmasıyla iş çığırından çıktı. Bir ailem ve gururum olduğu unutularak her yerde eski fotoğraflar yayınlandı. Bunları yapan herkese kanunen gerekli işlemleri yapacağız. Hastanedeyken benim7/24 neler yaşadığımı herkes biliyor. Bunları açıklama gereğinde bile bulunmuyorum. Ben bunları kimlerin ne amaçla yaptığını biliyorum. Hastayken aldatma söz konusu bile değil. Fotoğraflar da maalesef eski” ifadelerini kullandı. İddialara ilişkin Burak Sergen’in ne diyeceği ise merakla bekleniyor.

Ne Zaman Evlendiler?

Ünlü oyuncu Burak Sergen ile 11 Şubat 2019 tarihinde nişanlanmışlardı. Çift Burak Sergen’in koronavirüse yakalandığı dönemde zor zamanlar geçirmiş ve ardından 4 Haziran 2021 tarihinde nikah masasına oturmuşlardı. 1986 yılında dünyaya gelen Nihan Ünsal özel bir akademide sunuculuk ve spikerlik eğitimi almaktadır.

06-10-2021
Yazar Hakkında
Yasemin Nisa

Yasemin Nisa

1983 yılında İstanbul'da doğdu. İlkokul, ortaokul ve lise eğitimini İstanbul'da tamamladı. 2010 yılında Anadolu universitesi iktisadi ve ida .. devamı.. mail
Yorumlar