Şeref Sözü 4. Bölüm İzle (Final)

Şeref Sözü 4. Bölüm İzle (Final)
Şeref Sözü 4. Bölüm İzle (Final); 4 Kasım Çarşamba akşamı final bölümüyle ekrana gelen Şeref Sözü dizisinin 4. Bölümünü canlı, tek parça ve ful izlemek için detaylar haberimizde!

Şeref Sözü 4. Bölüm (Final) İzle; Oyuncu kadrosunda Tolgahan sayışman Sude Güler, Hülya Darcan, Aras Aydın ve Öykü Çelik’in rol aldığı Şeref Sözü 4 Kasım Çarşamba akşamı final bölümüyle saat 20.00’da Show Tv’de ekrana geliyor. Henüz yeni başlayan ve ancak istediği reytingleri bir türlü elde edemeyen ve ne yazık ki yayıncı kanalın da daha fazla şans tanımadığı dizi bu akşam yayınlanacak 4. Bölümüyle final yapıyor. Büyük emeklerle ve büyük maliyetlerle hazırlanan ancak beklenileni karşılamaktan çok uzaklarda kalan dizinin bu erken vedası seyircisini de üzmüş durumda. Şeref Sözü bu akşam yayınlanacak son bölümle ekranlara veda ederken heyecanlı bir final sunuyor seyircisine.

Şeref Sözü Son Bölümde Neler Yaşandı?

Show Tv ekranlarında bu sezon başlayan ve büyük beklentilerle hazırlanan Şeref Sözü dizisi ne yazık ki yayıncı kanalı ve yapımcısını mutlu edemedi. Henüz 3 bölüm yayınlanan ve bu akşam yayınlanacak final bölümüyle ekrana veda edecek olan dizi istenilen reytinglerden çok uzaklarda kaldı. Gelecek adına da bir umut vaat edemeyen dizinin yayıncı kanalı Show Tv’de diziye daha fazla şans tanımayarak finalini talep etti. Büyük beklentilerle hazırlanan ve ancak çok erken veda eden dizinin seyircisi de bu durum karşısında oldukça şaşkın.

Şeref Sözü 4. Bölümde (Final) Neler Yaşanacak?

Sezonun iddialı ancak talihsiz dizisi Şeref Sözü bu akşam seyircisine veda ediyor. Bekleneni karşılayamayan dizinin bu akşam yayınlanacak veda bölümünde eve dönen İsra’nın tek derdi oğlunu sağ salim kucağına alabilmektir. Cihan Adabeyli’de olunun bulunması için bütün yollara başvururken İsra ise çaresizce oğlunun bulunmasını beklemektedir. Adanın her tarafında büyük bir dikkatle aranan Ömer’den ise herhangi biz iz yoktur. Bu arada Cihan’la yeniden birlikte olmak için her şeyi yapmaya kararlı olan Yasemin ise küçük Ömer’le birlikte liman binasını ateşe verir ve buradan çıkmaya çalışır. Peki tüm bu hengamenin ortasında Ömer kurtulabilecek midir? Yasemin intikamını alabilecek midir? İsra tüm bu olanlardan sonra adada kalabilecek midir? Tüm bunların cevabı bu akşam 4. Bölümü yayınlanacak Şeref Sözü’nün final bölümünde yanıt buluyor.

Şeref Sözü final bölümüyle bu akşam Show Tv’de ekranlara geliyor.

04-11-2020
Yazar Hakkında
Yasemin Nisa

Yasemin Nisa

1983 yılında İstanbul'da doğdu. İlkokul, ortaokul ve lise eğitimini İstanbul'da tamamladı. 2010 yılında Anadolu universitesi iktisadi ve ida .. devamı.. mail
Yorumlar