Bir zamanlar Çukurova’da Şok Ayrılık!

Bir zamanlar Çukurova’da Şok Ayrılık!
Bir Zamanlar Çukurova Dizisinden ayrılan Vahide perçin’in ardından bir başrol oyuncusunun daha diziden ayrılacağı iddia ediliyor. İşte diziden ayrılacak o oyuncu!

Atv ekranlarında seyirciyle buluşan ve uzun süredir yayında olan Bir zamanlar Çukurova hala en çok izlenen dizilerden biri. Kanalın sevilen ve reytingi bol dizisi Perşembe akşamlarına renk katarken aynı zamanda rakiplerinin de korkulu rüyası olmaya devam ediyor. Dizide pek çok ünlü oyuncu rol alırken dizi, güç, iktidar ve aşk hikayesi üçgeninde işleniyor. Dönem dizisi olan ve Adana’da çekilen dizi bu sezona da oldukça iyi bir reytingle başlarken son bölümde başrol oyuncusu Hünkar Yaman karakterini canlandıran Vahide Perçin’in ayrılmasıyla şok yaşamıştı. Ünlü oyuncu dizi başladığından beri hikayenin etkili karakterlerinden biri olarak ön plana çıkmıştı. Son bölümde öldürülen Vahide Perçin’in şoku henüz tam anlamıyla atlatamayan seyirci şimdi ikinci bir şoka hazırlanıyor. Dizide yine uzun zamandır rol alan ve dizinin ana hikayesinin en etkili oyuncusu olan Yılmaz karakteri de diziden ayrılıyor. Yılmaz karakterini canlandıran Uğur Güneş’in diziden ayrılacağı iddiası bir anda dizide neler oluyor sorusunun sorulmasına sebep oldu. İşte detaylar!

Yılmaz Bir Zamanlar Çukurova’dan Ayrılıyor!

Atv’nin sevilen yapımlarından olan Bir zamanlar Çukurova’da ayrılıklar peş peşe geliyor. Dizinin 71 bölümünde Behice tarafından vurularak öldürülen Hünkar Yaman karakteri seyircide şok etkisi yaratmıştı. Dizinin en etkili karakterlerinden olan Hünkar Yaman’ın diziden ayrılmasıyla şaşkına uğrayan seyirci şimdide birkaç bölüm sonra diziden ayrılacak Yılmaz karakterinin şokunu yaşamaya başladı. Dizi başladığı andan itibaren rol alan Uğur Güneş’in canlandırdığı Yılmaz’ın diziden nasıl ayrılacağı bilinmezken oyuncunun diziden ayrılma sebebinin ise dizide rol alan Kerem alışık’la anlaşamaması iddia edildi.

Kerem Alışık’la Anlaşamıyor!

Bir Zamanlar Çukurova Dizisinin üst düzey iki oyuncusu arasında var olduğu iddia edilen anlaşamazlık dizide bir ayrılığa sebep oluyor. Dizide Yılmaz karakteriyle seyirci karşısına çıkan Uğur Güneş’in yine dizide Fekeli karakteriyle rol alan Kerem Alışık’la anlaşamadığı iddia ediliyor. Bu anlaşamama sorunu karşısında uzun süredir diziden ayrılmak istediği iddia edilen Uğur Güneş’in sözleşmesinin bittiği ve diziden kendi isteğiyle ayrılacağı konuşuluyor. Diziden 77. Bölümde ayrılması beklenen ünlü oyuncu sonrası hikayede nasıl bir ilerleme olacağı ise şimdilik bilinmiyor.

05-11-2020
Yazar Hakkında
Emir Mete

Emir Mete

1984 yılında Sivas’ın uzak bir köyünde her türlü moderniteden ve karmaşadan uzak bir şekilde dünyaya geldi. Çocukluğunu doya doya olmasa .. devamı.. mail
Yorumlar