Çukur’un Aliço’su Rıza Kocaoğlu’nun Acı Günü!

Çukur’un Aliço’su Rıza Kocaoğlu’nun Acı Günü!
Çukur dizisinin başarılı oyuncularından Rıza Kocaoğlu’nun yakın arkadaşı da İzmir depreminde hayatını kaybetti. Kocaoğlu arkadaşının ölümü üzerine büyük bir acı yaşadı!

Geçtiğimiz günlerde tüm ülkeyi yasa boğan ve herkesi derin bir üzüntüye sevk eden İzmir Depremi ne yazık ki pek çok insanın hayatını kaybetmesine sebep oldu. Sosyal medyada ve haberlerde hikayelerini okuduğumuz ve bizleri derinden üzen vefat haberleri ne yazık ki deprem gerçeğini bir kez daha acı bir şekilde hatırlattı bize. Bu depremde hayatını kaybedenlerden birinin de ünlü isim Rıza Kocaoğlu’nun yakın arkadaşı Ali Çağın Kaygusuz olduğu öğrenildi. Halen Show Tv’nin reyting rekortmeni dizisi Çukur’da Aliço karakterini canlandıran ve seyircinin çok sevdi oyuncu Rıza Kocaoğlu yakın arkadaşını kaybetmenin derin acısını yaşadı. Sosyal medya hesabından arkadaşı için paylaşımlarda bulunan Kocaoğlu aynı zamanda enkaz altında kalan arkadaşının yardımına enkaz başına da koştu ancak ne yazık ki acı sonun önüne geçemedi. İşte haberin detayları!

Aliço Bu Sefer Yıkıldı!

Çukur dizisinin başarılı karakteri Aliço’yu canlandıran Rıza Kocaoğlu İzmir’de yaşanan depremde yakın arkadaşını kaybetti. Arkadaşı Ali Çağın Kaygusuz’un acı haberini sosyal medya hesabından duyuran Kocaoğlu’nun derin bir üzüntü içinde olduğu öğrenildi. Rıza Kocaoğlu arkadaşının altında kaldı enkazın başında beklerken acı haberi aldı. Gözyaşlarını tutamayan Kocaoğlu’nun sevdiği arkadaşının cansız bedenine ulaşıldı. Son olarak 104 kişinin hayatını kaybettiği 6.6’lık deprem sonrası pek çok yürek yakan hikaye haberlerde ve sosyal medyada yer buldu. Bunlardan biri de Göztepe taraftarı olan Ali Çağan Kaygusuz oldu. Kaygusuz’un arkadaşı Rıza Kocaoğlu arkadaşının enkazdan sağ çıkması için "Dayan Ali" mesajını paylaştı ancak ne yazık ki arkadaşının acı haberini aldı.

Sosyal Medyadan Paylaştı!

Arkadaşını İzmir depreminde kaybeden ünlü oyuncu Rıza Kocaoğlu arkadaşının ölüm haberini sosyal medya hesabından paylaştı. Halen Çukur dizisinde Aliço karakterini büyük bir başarıyla canlandıran ve seyircinin çok sevdiği oyuncu Kocaoğlu daha öncesinde yine sosyal medya hesabından “Canım Ali dayan” ifadeleriyle duygularını paylaşmıştı. Kocaoğlu arkadaşının cansız bedeni enkaz altından çıkarılınca da yine sosyal medya hesabından “sen bizim bitmeyecek şiirimizsin Ali / Zaman ki sonsuzdur / Bitmemiş şiirler gibidir” ifadelerini kullandı. Bizde canlitv.com ailesi olarak merhuma Allah’tan rahmet ve sevenlerine ve yakınlarına sabırlar diliyoruz.

03-11-2020
Yazar Hakkında
Emir Mete

Emir Mete

1984 yılında Sivas’ın uzak bir köyünde her türlü moderniteden ve karmaşadan uzak bir şekilde dünyaya geldi. Çocukluğunu doya doya olmasa .. devamı.. mail
Yorumlar