Serenay Sarıkaya kime tazminat davası açtı?

Serenay Sarıkaya kime tazminat davası açtı?
Başarılı oyuncu Serenay Sarıkaya kendisi hakkında söylenen ithamların üzerine hukuksal süreç başlattı. Sarıkaya hangi dedikodular üzerine manevi tazminat davası açtı?

Yakın zamanda oyuncu Kerem Bürsin'le uzun süreli ilişkisini bitiren ve adı aşk dedikodularına karışan Serenay Sarıkaya sessizliğini bozmuş hukuksal süreç başlatmaktan çekinmeyeceğini söylemişti. Çok geçmeden oyuncun adı Cem Yılmaz ile anıldı. Geçtiğimiz günlerde iki yıla yakındır birlikte olduğu Defne Samyeli'den ayrılan Cem Yılmaz ile ilişkisi olduğu söylenen Sarıkaya kime manevi tazminat davası açtı?

''YILMAZ İLE HİÇBİR İLİŞKİSİ OLMAMIŞTIR''

Televizyon ekranlarında yayınlanan Söylemezsem Olmaz programında Ece Erken ve Bircan Bali, Serenay Sarıkaya ve Cem Yılmaz'ın aşk yaşadığını iddia etti. Bunun üzerine Sarıkaya, Cem Yılmaz-Defne Samyeli ayrılığını kendisine bağlayan bu ikiliye 100.000 TL'lik tazminat davası açtı. Genç oyuncunun avukatı İsmail Filiz, “Serenay Sarıkaya, Cem Yılmaz ile Defne Samyeli ilişkisini bitirmemiş, Yılmaz ile de hiçbir ilişkisi olmamıştır. Yayınların durdurulmasını ve davalıların 100 bin lira manevi tazminat ödemesini talep ediyoruz” dedi.

SERENAY SARIKAYA KİMDİR?

Serenay Sarıkaya, 1 Temmuz 1991 tarihinde Ankara'da doğmuştur. Küçük yaşlarda güzellik yarışmalarına katılıp derecelerle ayrılmıştır. 2008 yılında 16 yaşındayken "plajda" adlı filmde rol alan Sarıkaya, aynı yıl içinde Peri Masalı ve Limon Ağacı dizilerinde başrol oynamıştır. Sonrasında "Adanalı" dizisinde rol alan Sarıkaya tanınmaya bu diziyle başlamıştır. 2010 yılında "Lale Devri" dizisinde Yeşim karakteriyle popülerliğini artırmıştır. 2013 yılında ise Medcezir dizisinde Mira karakterine hayat vererek Çağatay Ulusoy ile başrolü paylaşmıştır. Daha sonra yazar Azra Kohen'in Fi Çi Pi serisinden uyarlanan dizi Fi'de Ozan Güven, Mehmet Günsur, Berrak Tüzünataç ve Büşra Develi ile oynayarak Duru karakterine hayat vermiştir. Yakın zamanda oyuncu Kerem Bürsin ile 3 yıllık ilişkisini noktalayan Serenay Sarıkaya son olarak Alice Müzikalinde baş karakter Alice'i üstlenerek gündeme gelmiştir. 

04-11-2019
Yazar Hakkında
Gaye Develi

Gaye Develi

Gaye Develi, 28 Eylül 1999 yılında 17 Ağustos depreminin yıkıcı etkisinden dolayı Gölcük yerine Zonguldak’ta doğmuştur. Daha sonra annes .. devamı.. mail
Yorumlar