Serenay Sarıkaya milyonluk anlaşmaya imza attı

Serenay Sarıkaya milyonluk anlaşmaya imza attı
Ünlü oyuncu Serenay Sarıkaya yaptığı anlaşmayla gündemde. Serenay Sarıkaya milyonluk anlaşmaya imza attı. Serenay Sarıkaya hangi projeyle anlaşma sağladı? İşte o reklam filmi

Ünlü oyuncu Serenay Sarıkaya'nın yaptığı milyonluk reklam anlaşması günün en çok konuşulanları arasındaydı. Güzel oyuncu bir banka ile reklam anlaşması yaptı. Hürriyet'in haberine göre Sarıkaya 7 milyon lira karşılığında bankanın reklam yüzü oldu. Serenay Sarıkaya'nın yaptığı anlaşma kapsamında iki farklı reklam filmi bulunuyor. Yapıtığı reklam anlaşmasıyla milyonlar kazanacak Sarıkaya'nın hangi bankanın yüzü olduğu ve nasıl bir senaryoda yer alacağı ise sır gibi saklanıyor.

Serenay Sarıkaya'dan 7 milyonluk reklam anlaşması

Ünlü oyuncu Serenay Sarıkaya'nın reklam yüzü olduğu bankanın reklamlarında daha önce Kıvanç Tatlıtuğ ve İlker Ayrık gibi isimler de rol almıştı. Komedyen Feyyaz Yiğit de aynı bankanın reklam filminde yer alıyor. Serenay Sarıkaya ve Feyyaz Yiğit'in aynı projede mi yer alacağı da henüz bilinmiyor. Sarıkaya geçen haftasonu ilk reklam filminin çekimleri için İzmit'e gitmişti. Sarıkaya'nın 7 milyonluk reklam filmi şimdiden merak uyandırdı. Bankanın iki reklam filminde oynayacak Sarıkaya aynı zamanda reklam yüzü olacak. Seranay Sarıkaya son dönemde önce Bergen projesine evet demiş fakat daha sonra vazgeçmişti. Sonrasında Şahmeran dizisine evet diyen Sarıkaya yoğun bir çalışma dönemine giriyor.

Serenay Sarıkaya Şahmeran setinde

Serenay Sarıkaya son dönemde hangi projede yer alacağı merak edilen ünlülerdendi. Netflix için hazırlanan Şahmeran dizisi ile ekrana gelmeye hazırlanan Sarıkaya setten yayınladığı fotoğrafla heyecanını da takipçileriyle paylaştı. İnstagram hesabından bir paylaşım yapan Sarıkaya, "Nasıl özlemişim belli değil! Geliyor gelmekte olan…" notunu yazmıştı. Seranay Sarıkaya uzun süredir herhangi bir dizi projesinde yer almamıştı. Seyirci tarafından da oldukça özlenen Sarıkaya Şahmeran'la dönüyor. Netflix için çekilen Şahmeran dizisinin çekimleri başladı. Serenay Sarıkaya'da sette senaryo okurken bir fotoğrafını paylaştı ve heyecanını dile getirdi. Spor bir tarzla senaryosunu okuyan Sarıkaya'nın fotoğrafına binlerce yorum ve beğeni yağdı. Sarıkaya'nın hem banka reklam filmleri hem de Şahmeran dizisi performansı şimdiden merak edilmeye başlandı.

27-09-2021
Yazar Hakkında
Metin Caba

Metin Caba

Belgesel, dizi, sinema, televizyon programlarında çeşitli görevler alan Metin Caba, uzun süredir medya sektöründe yer çalışmalar yapıyor. C .. devamı.. mail
Yorumlar