Uzak Şehrin Masalı için final kararı alındı

Uzak Şehrin Masalı için final kararı alındı
Sezonun iddialı dizilerinden biri olarak yayına başlayan Uzak Şehrin Masalı'ndan kötü haber geldi. Aslıhan Güner ve Barış Kılıç'ın başrolde olduğu Uzak Şehrin Masalı final kararı.

Yeni sezonda birçok iddialı dizi yayına girdi. Ekranların yeni dizilerle şenlendiği bir sezon olması beklenirken Uzak Şehrin Masalı'ndan ilk kötü haber geldi. Uzak Şehrin Masalı dizisi istenilen reyting oranına ulaşamayınca final kararı verildi. Başrollerinde ünlü isimlerin olduğu Uzak Şehrin Masalı farklı bir Doğu hikayesini ekrana taşıyordu. Fox Tv'de yayınlanan Uzak Şehrin Masalı başrollerini Barış Kılıç ve Aslıhan Güner paylaşırken Timur Acar ve Begüm Birgören de dizinin ana karakterlerini canlandırıyordu.

Uzak Şehrin Masalı neden final yapıyor?

25 Film tarafından projelendirilen Uzak Şehrin Masalı Fox Tv'de Pazar akşamları ekrana geliyordu. Ekrandaki reyting yarışının kurbanı olan Uzak Şehrin Masalı TRT1'de yayınlanan Teşkilat dizisinin de yayına başlamasıyla oldukça alt sıralara düştü. Uzak Şehrin Masalı dizisi 26 Eylül Pazar günü 3. Bölümüyle ekrana gelmişti. Fox Tv'nin Kars'ta çekilen dizisi son bölümüyle de istenilen reytingi yakalamayınca 5. Bölümde final yapma kararı verildi. Uzak Şehrin Masalı iddialı başladığı sezona ne yazık ki veda etmeye hazırlanıyor. Erken final yapan sezon dizilerinden ilki olan Uzak Şehrin Masalı dizisinin yerine Fox Tv için hazırlanan iki yeni dizi daha yayına hazırlanıyor. Elbet Bir Gün ve El Kızı dizileri de yakında Fox Tv ekranında olacak.

Uzak Şehrin Masalı ekrana veda edecek?

Aslıhan Güner Show Tv'de yayınlanan Karedeniz dizisi Kuzey Yıldızı İlk Aşk'tan sonra bu kez Doğu Anadolu bölgesinde geçen bir hikaye ile seyirci karşısına geçmişti. Aslıhan Güner'e Barış Kılıç, Timur Acar ve Begüm Birgören gibi başarılı isimler eşlik ediyor. Uzak Şehrin Masalı çekim mekanları ve hikayesiyle dikkat çekse de istenen başarıyı yakalayamadı. Eski hikayelerin yeni hayatlarla kesiştiği bir hikaye olan Uzak Şehrin Masalı aşk ve dramı bir arada sunan dizilerden biriydi. 25 Film tarafından hazırlanan Uzak Şehrin Masalı'nın ömrü kısa sürdü. Uzak Şehrin Masalı 5. Bölümde final yapacak.

27-09-2021
Yazar Hakkında
Metin Caba

Metin Caba

Belgesel, dizi, sinema, televizyon programlarında çeşitli görevler alan Metin Caba, uzun süredir medya sektöründe yer çalışmalar yapıyor. C .. devamı.. mail
Yorumlar