Gönül Dağı’nda Görme Engelli Meryem’i Sevilay Gültekin Canlandırıyor

Gönül Dağı’nda Görme Engelli Meryem’i Sevilay Gültekin Canlandırıyor
TRT 1 ekranlarında cumartesi akşamları yayınlanan başarılı dizi Gönül Dağı’nın yeni karakteri Meryem yakında seyirciyle buluşuyor.

TRT 1 ekranlarının sevilen dizilerinden biri olan ve geçen sezon başlayan bu sezonda devam eden başarılı yapımlardan Gönül Dağı seyirciyi ekrana kilitlerken reyting rekorları kırmaya da devam ettiriyor. Bir Bozkır Hikayesi sloganıyla ekranlara gelen ve bir kasabada yaşayan umutları olan insanların hikayelerini anlatan Gönül Dağı bu sezona da hızlı başladı. Öncelikle kadrosuna kattığı Serkan Kuru ile yeni bir hikayeye başlayan Gönül Dağı şimdi de yeni bir oyuncu ve değişik bir hikayeyle seyirci karşısına çıkmaya hazırlanıyor. Serkan Kuru, Doktor Kenan olarak dahil olduğu dizide anne babasının kim olduğunun öğrenme çabasının hikayesi henüz yeni başlarken şimdide görme engelli bir kız olan Meryem’in hikayesi başlıyor. Görme engelli Meryem karakterini ise genç oyunculardan Sevilay Gültekin canlandırıyor.

Gönül Dağı Heyecanla Devam Ediyor

TRT 1 ekranlarının Cumartesi akşamlarının sevilen ve reyting rekortmeni dizisi Köprü Yapım imzalı Gönül Dağı sezona heyecanla başladı. Gedelli Kasabasında yayan bir grup genç insanın umutlarını ve aşklarını korumak ve yaşamak için mücadelesini kavgadan ve patırtı gürültüden uzak anlatan dizi hikayesine yeni hikayeler katmaya devam ediyor. Sezon başında Serkan Kuru’yu kadrosuna katan ve Doktor Kenan karakteriyle yeni bir hikayeye başlayan Gönül Dağı şimdi yeni bir hikayeye başlıyor. Görme engelli genç bir kız olan Meryem’in hikayesini anlatacak bölümlerde Meryem karakterini genç ve güzel oyuncu Sevilay Gültekin canlandıracak. Şimdiden heyecanlabeklenmeye başlayan hikayenin nasıl olacağı henüz tam olarak bilinmezken yeni karakterin ne zaman seyirci karşısına çıkacağı da henüz bilinmiyor.

Sevilay Gültekin (Meryem) Kimdir?

TRT 1 ekranlarında yayınlanan Gönül Dağı dizisine Görme Engelli Meryem karakteri olarak giren genç ve güzel oyuncu Sevilay Gültekin 1997 yılında dünyaya gelmiştir. İlk, orta ve lise eğitimlerinin ardından İstanbul Gelişim Üniversitesi Halkla İlişkiler ve Uygulamalı İletişim bölümünde üniversite eğitimine başlamıştır. Oyunculuğa merak salan genç yetenek bunun için gerekli eğitimleri almıştır. İlk olarak tiyatro sahnelerinde oyunculuğa başlayan sevilay Gültekin bugüne kadar

-          Elimi Bırakma

-          Yeni Gelin

-          Sevgili Doktor

Adlı yapımlarda rol almıştır.

27-09-2021
Yazar Hakkında
Emir Mete

Emir Mete

1984 yılında Sivas’ın uzak bir köyünde her türlü moderniteden ve karmaşadan uzak bir şekilde dünyaya geldi. Çocukluğunu doya doya olmasa .. devamı.. mail
Yorumlar