Serenay Sarıkaya sezon arasında da çalışacak

Serenay Sarıkaya sezon arasında da çalışacak
Günümüz ilişkilerini sorgulayan romantik komedi tarzındaki Kimler Geldi Kimler Geçti dizisinin yönetmen koltuğunda Bertan Başaran oturuyor

Serenay Sarıkaya’nın başrolünde oynadığı Aile dizisi bitti mi? Serenay Sarıkaya  Aile dizisinde başrolünde kiminle oynuyor? Sezon finali yapan Aile dizisi sonrası ünlü oyuncu tatile mi çıkıyor yoksa başka projelerde mi yer alacak? Kimler Geldi Kimler Geçti dizisi hangi kanalda yayınlanacak? Dizinin konusu nedir? Serenay Sarıkaya’nın dizideki partnerleri belli oldu mu? Kimler Geldi Kimler Geçti dizisinin yönetmeni ve senaristi kimdir?Serenay Sarıkaya ve Kimler Geldi Kimler Geçti dizisi ile ilgili merak ettiklerinizden daha fazlası yazımızın içeriğinde. İşte detaylar ...

Serenay Sarıkaya sezon arasında da çalışacak

Ünlü oyuncu Serenay Sarıkaya Show TV’nin reyting rekortmeni Aile dizisinin başrolünde Kıvanç Tatlıtuğ ile oynuyor. Yapımcılığını Ay Yapım’ın yaptığı Aile dizisinin sezon finali yapmasıyla tatile girmesini bekleyenleri yanılttı. Dijital platform Netflix’in Kimler Geldi Kimler Geçti dizi çekimlerine başladı.

Kimler Geldi Kimler Geçti dizi yönetmeni Bertan Başaran

Kimler Geldi Kimler Geçti dizisinin senaryosunu Ece Yörenç kaleme alıyor. Dizide bir avukatlık ofisine bağlı olarak çalışan Leyla isimli bir avukata hayat verecek olan Serenay Sarıkaya 3 erkek başrol oyuncusuyla oynayacak. Günümüz ilişkilerini inceleyen, irdeleyen ve sorgulayan romantik komedi tarzındaki Kimler Geldi Kimler Geçti dizisinin yönetmen koltuğunda Serenay Sarıkaya’nın Şahmaran dizisinde de beraber çalıştığı Bertan Başaran oturuyor. Dizinin başrolünde olan Sarp, Cem ve Ömer isimlerinde 3 erkek oyuncudan belli olan ilk isim Metin Akdülger oldu.Akdülger en son olarak Disney Plus ‘ta yayınlanan Dünyayla Benim Aramda dizisinin başrolünü Demet Özdemir, Buğrahan Gülsoy ve Zerrin Tekindor ile paylaştı.

Serenay Sarıkaya kimdir?

1 Temmuz 1992 Ankara ‘da Ümran Seyhan ve Mustafa Sarıkaya’nın çocuğu olarak dünyaya geldi, yengeç burcudur. 7 yaşında anne babası ayrıldıktan sonra annesiyle İstanbul’da yaşamaya başladı. Liseyi Antalya Saime Salih Konca Lisesi’nde okudu, üniversiteyi yurtdışında okumak istedi fakat olmadı. Voloybol, basketbol, teniz oynadı, Latin dansıyla ilgilendi. 2006’da Çekya’da düzenlenen Avrupa Gençler Güzellik Yarışması’nda jüri özel ödülü aldıktan sonra Şahin Alparslan’ın Şaşkın filminde Itır rolünü oynadı. Ardından Turkcell reklam filminde oynadıktan sonra ikinci oyunculuğu Sinan Çetin’in Plajda filmi ile oldu. Daha sonra birçok dizi ve filmde oynayan Sarıkaya halen Aile dizi başrol oyuncusudur.

31-05-2023
Yazar Hakkında
Yorumlar