Serenay Sarıkaya Yeni Dizisi İçin Avukat Cübbesi Giydi

Serenay Sarıkaya Yeni Dizisi İçin Avukat Cübbesi Giydi
Son olarak aile dizisi ile başarılı bir sezon geçiren Serenay Sarıkaya yeni dizisi ile sete çıktı ve çekimlere başladı. Oyuncu yeni dizisinde bir avukata hayat verecek.

Geçtiğimiz sezonun son dönemlerinde Show Tv ekranlarında yayınlanmaya başlayan ve reyting rekorları kırarak seyirci tarafından çok sevilen yeni dizilerden Aile dizisinde rol alan başarılı ve güzel oyuncu Seremay Sarıkaya yaz aylarını hem tatil yaparak ve hem de çalışarak geçiriyor. Geçtiğimiz günlerde Yunanistan’ın Ege adalarında ve Muğla’nın Bodrum ilçesinde tatil yapan Serenay Sarıkaya tatilin ardından ayağının tozu ile anlaşmaya vardığı yeni dizisi Kimler Geldi Kimler Geçti (KGKG) için çalışmalara başladı. Ay Yapım ve Bambini Film tarafından hazırlanan ve toplamda sekiz bölümden oluşacak ve bir dijital platoda yayınlanacak olan Kimler Geldi Kimler Geçti dizisi sete çıkarken ünlü oyuncu ilk set gününden canlandırdığı karakterin özelliği ile ilgili bir fotoğraf paylaştı. İlk set gününden yapılan bu paylaşım kısa sürede gündem oldu.

Leyla Karakteri ile Geliyor

Son olarak Show Tv ekranlarında yayınlanan aile dizisinde rol alan ünlü ve güzel oyuncu Serenay Sarıkaya bir internet yayın platformunda yayınlanacak yeni dizisi Kimler Geldi Kimler geçti için sete çıktı ve kamera karşısına geçti. KGKG dizisinde Leyla karakterine hayat verecek olan ünlü isim dizide bir avukata kayat verecek. Ünlü isim dizinin ilk set gününde dizide giyeceği avukat cübbesinin fotoğrafını sosyal medya hesabından paylaştı. Paylaşımında “Avukat Leyla Taylan diyeceksiniz. KGKG set 1. Gün” ifadelerini kullandı. Ay Yapım ve Bambini Film tarafından hazırlanan dizi 8 bölümden oluşacak. Dizide ünlü isim babası büyükelçi olan Leyla Taylan karakterine hayat verecek. Senaryosu Ece Yörenç ve Ayşe Özyılmazel tarafından kaleme alınan Kimler Geldi Kimler geçti adlı dizide Leyla, Ömer, Cem, Sarp ve Şeyyaz adlı karakterlerin eğlenceli hikayesi ekrana gelecek. Dizi günümüz şehir hayatının insan ilişkilerine etkisini konu alıyor.

Tatilden Döndü

Sezon içinde Aile dizisi ile seyirci karşısına çıkan ve Salı akşamları ekrana gelen bu dizi ile oldukça başarılı bir sezon geçiren güzel oyuncu Serenay Sarıkaya dizinin sezon finali yapmasının ardında soluğu tatilde almıştı. Ege adaları ve Muğla’nın Bodrum ilçesinde tatilini geçiren ve yeni sezon ve yeni projeler için enerji depolayan Serenay Sarıkaya geçtiğimiz gün tatilden dönerek Kimler Geldi Kimler geçti için İstanbul’a dönmüş ve set başı yaparak çalışamaya başlamıştı.

03-07-2023
Yazar Hakkında
Emir Mete

Emir Mete

1984 yılında Sivas’ın uzak bir köyünde her türlü moderniteden ve karmaşadan uzak bir şekilde dünyaya geldi. Çocukluğunu doya doya olmasa .. devamı.. mail
Yorumlar