Pelin Akil Ben Bu Cihana Sığmazam’dan Ayrıldı

Pelin Akil Ben Bu Cihana Sığmazam’dan Ayrıldı
Atv ekranlarının sevilen dizilerinden olan ve Salı akşamları yayınlanan Ben Bu Cihana Sığmazam dizisinin kadın başrolü Pelin Akil diziye veda etti.

Geçtiğimiz sezonun başarılı yapımlarından olan ve eylül ayında Atv ekranlarında Salı akşamları yayınlanmaya başlayan Ben Bu Cihana Sığmazam dizisi geçtiğimiz haftalarda sezon arası vererek tatile çıkmıştı. Güzel Adamlar Medya tarafından hazırlanan ve hikayesi aynı zamanda dizinin başrol oyuncusu olan Oktay Kaynarca tarafından yazılan Ben Bu Cihana Sığmazam birbirinden ünlü isimlerden oluşan oyuncu kadrosuyla dikkatleri çekmişti. Yayınlandığı Salı akşamlarında en çok izlenen ilk üç dizi arasına girmeyi başaran ve yeni sezon içinde onay alan Ben Bu Cihana Sığmazam sezon arası verdikten sonra oyuncu kadrosundan kayıplar vermeye başladı. Oktay Kaynarca’nın da ortağı olduğu Güzel Adamlar Medya’da yaşanan ayrılıkla oyuncu Oktay Kaynarca yapım şirketinden ayrılmıştı. Dizide başrol oynayan oyuncunun ortaklıktan ayrılmasıyla birlikte sezonda dizinin nasıl bir yapı içinde hazırlanacağı ise henüz bilinmiyor. Bununla birlikte dizinin oyuncu kadrosundan da ayrılıklar olmaya başladı.

Pelin Akil Ayrıldı

Atv ekranlarında Salı akşamları yayınlanan ve aldığı reytinglerle kanalın başarılı yapımları arasında yer alan Ben Bu Cihana Sığmazam dizisinde flaş bir ayrılık yaşandı. Dizinin başrol oyuncularından biri olan güzel oyuncu Pelin Akil dizinin kadrosundan ayrıldı. Daha önce de diziden ayrılacağı konuşulan Pelin akil dizinin çekimlere başlama hazırlığı yapmaya başladığı sıralarda ekibe veda ederek dizinin kadrosundan ayrıldı. Daha öncede dizinin kadrosunda yer alan Pelin Uluksar diziyle yollarını ayırmıştı. Dizinin yeni sezonda yine aynı gün ve aynı saatte ekrana geleceği öğrenilirken dizide yer alan oyunculardan başka ayrılanlar olup olmayacağı ise şimdilik bilinmiyor. Diziden ayrılan başarılı ve güzel oyuncu Pelin Akil dizide Firuze karakterini canlandırıyordu. Pelin Akil’in yeni sezon için gelen projeleri değerlendirmeye aldığı öğrenildi.

Ben Bu Cihana Sığmazam

Güzel Adamlar Medya tarafından hazırlanan ve Atv ekranlarında Salı akşamları ekrana gelen Ben Bu Cihana Sığmazam dizisinin yönetmen koltuğunda Mustafa şevki doğan yer alıyor. Dizi sezonun başarılı yapımları arasında yer alırken oyuncu kadrosunda da birbirinden ünlü isimler yer alıyor. Dizinin oyuncu kadrosunda, Oktay Kaynarca, Pelin Akil, Ebru Özkan, Burak Çelik, Ali Seçkiner Alıcı, Ragıp Savaş, Kemal Başar, Mina Derman, Batuhan Sezer, Başak Kıvılcım Ertanoğlu, Yavuz Şahin, Cem Cesur ve Osman Albayrak yer alıyor.

03-07-2023
Yazar Hakkında
Yasemin Nisa

Yasemin Nisa

1983 yılında İstanbul'da doğdu. İlkokul, ortaokul ve lise eğitimini İstanbul'da tamamladı. 2010 yılında Anadolu universitesi iktisadi ve ida .. devamı.. mail
Yorumlar