Usta Oyuncu Şerif Sezer Başkan Filminde

Usta Oyuncu Şerif Sezer Başkan Filminde
Hazırlıkları tamamlanan ve birkaç güne kadar çekimleri başlayacak olan Başkan Filminin kadrosuna usta oyuncu Şerif Sezer de dahil oldu.

Geçtiğimiz sezonun en başarılı yapımlarından biri olan ve Star Tv ekranlarında yayınlanan Yalı Çapkını dizisinin oyuncuları yaz aylarını hem tatil yaparak hem de rol aldıkları sinema filmlerinin setinde çalışarak geçiriyor. Cuma akşamlarına damgasını vuran ve reyting rekorları kıran Yalı Çapkını dizisinin iki başarılı oyuncusu Diren Polatoğulları ve usta oyuncu Şerif Sezer’de yaz aylarını yine aynı sette çalışarak geçiriyor. İki başarılı oyuncu pazartesi günü çekimleri başlaması planlanan sinema filmi Başkan için son hazırlıklarını yaptı ve set için beklemeye başladı. Ulaş Bahadır tarafından senaryosu kaleme alınan ve yine yönetmen koltuğunda da Ulaş Bahadır’ın yer aldığı Başkan filmi Tunceli’de çekilecek ve çekimleri yaklaşık olarak 5 – 6 hafta arasında sürece. Birbirinden ünlü isimlerin yer aldığı filmin kadrosuna Pakize karakteriyle katılan Şerif Sezer filmde Necip Memili’nin annesi olacak.

Şerif Sezer Başkan Filminde

Yaz aylarında pek çok yapım şirketi pek çok dizinin ve sinema filminin çalışmalarını yürütüyor. Sinema salonlarında gösterime girecek ve sinema severlerle buluşacak filmlerden biri de Başkan adını taşıyor. Ulaş Bahadır tarafından kaleme alınan ve yönetmenliği yapılan filmin çekimleri bit kaç güne kadar başlayacak. Tunceli’nin görsel, doğal ve tarihi mekanlarında çekilecek filmin kadrosu ise birbirinden ünlü isimlerden oluşuyor. Filmin kadrosuna son olarak usta oyuncu Şerif sezer Pakize karakteri olarak dahil oldu. Filmde belediye başkanlığı seçiminde aday olan Zeynel’in (Necip Memili) annesi Pakize karakterine hayat verecek oyuncu sezon içinde de Yalı çapkını adlı dizide rol alıyor.

Başkan Filmi Konusu ve Oyuncuları

Ulaş Bahadır tarafından yazılan ve yönetilen Başkan Filmi Tunceli’de çekilecek. Film belediye başkanlığına adaylığını koyan Zeynel’in yakın çevresinin ve ilçe halkının komik ve eğlenceli hikayesini seyirciyle buluşturacak. Politik komedi türünde ele alınacak filmde birbirinden ünlü isimler yer alıyor. Filmde rol alan isimler arasında

-          Necip Memili

-          Diren Polatoğulları

-          Şerif Sezer

-          Büşra Pekin

-          Füsun Demirel

-          Nursel Köse

-          Sinan Demirer

-          Bülent Çolak

-          Cezmi Baskın ve

-          Sercan Baltık rol alıyor.

03-07-2023
Yazar Hakkında
Emir Mete

Emir Mete

1984 yılında Sivas’ın uzak bir köyünde her türlü moderniteden ve karmaşadan uzak bir şekilde dünyaya geldi. Çocukluğunu doya doya olmasa .. devamı.. mail
Yorumlar