Serenay Sarıkaya’nın Konuşması Sosyal Medyayı Salladı!

Serenay Sarıkaya’nın Konuşması Sosyal Medyayı Salladı!
Serenay Sarıkaya katıldığı Bir canlı yayında başlayacağı Bergen Filmi’yle ilgili açıklamalarda bulundu. Ancak oyuncu daha çok kullandığı ‘eee’lerle gündem oldu. İşte detaylar!

Sosyal medya ve magazin basınının hemen her gün haklarında yazı kaleme aldığı ve haberlerini yaptığı Cem Yılmaz ve Serenay Sarıkaya ikilisi sokaktaki insanın da gündeminde hiç şüphesiz. O kadar ki ikilinin yaptığı her davranış, paylaştığı her fotoğraf ve yazı binlerce beğeni ve yorum alıyor. İkili bu koronavirüs günlerinde de sık sık gündeme geliyor. Kimi okey oynayarak, kimi ne zaman evlenecekleri merak edilerek… Ama bugün bu ikiliden Serenay Sarıkaya bambaşka bir sebeple gündem oldu ve adeta sosyal medyayı salladı. Serenay Sarıkaya İnstagram hesabı üzerinden katıldığı bir canlı yayında özellikle öyeni başlayacağı film olan Bergen ile ilgili konuştu. Ancak bu konuşma bir anda sosyal medyanın gündemine oturdu. Konuşmada Serenay Sarıkaya’nın kullandığı kelimeler kadar “eee” kullanması bir anda herkesin diline düştü ve güzel oyuncunun konuşması ve paylaşımları bir anda gündemin ilk sırasına oturdu. İşte bol “eee” li konuşmanın detayları!

Serenay Sarıkaya’dan Bol ‘Eee’li Konuşma!

Cem Yılmaz ile birlikteliklerinin hemen her hareketi her konuşması, her fotoğrafı olay olan ve bunlar olmadığında da masa başı haberlerle gündemden düşmeyen Serenay Sarıkaya bugün bambaşka bir içerikle gündem oldu. Serenay Sarıkaya İnstagram hesabı üzerinden katıldığı bir canlı yayında yakında sete çıkacağı Bergen Filmi hakkında açıklamalarda bulundu. Sarıkaya filmle ilgili açıklamalardan daha çok konuşmada kullandığı ‘eee’lerle dikkatleri çekti. Sarıkaya açıklamalarında bol eee kullanırken öbür taraftan filmle ilgili olarak “Yapımcımızın kararını bekliyoruz. Hazırlık sürecine başlamıştık ama karantina süreciyle her şeyi durdurmak zorunda kaldık. Bana sorarsan sete çıkmaya hazırım. Bergen özelinde zor bir iş. O yüzden hazırlık süreci çok çok önemli. Hazırlık süreci biraz daha sürebilir” ifadelerini kullandı.

Eski Sevgilisi Kerem Bürsin’e Benzetildi!

Serenay Sarıkaya’nın katıldığı canlı yayında yaptığı açıklama sırasında bol bol ‘eee’ kullanması ve takipçiler ve yorumcular tarafından bir anda gündeme taşınırken konuşmada kullandığı ‘eee’ler yüzünden güzel oyuncunun daha önce birlikte olduğu sevgilisi Kerem Bürsin’e benzetilmesine sebep oldu. Sosyal medya kullanıcılarından bazıları Serenay Sarıkaya’nın bol bol ’eee’ kullanansını eski sevgilisinden miras olarak yorumladı.

09-05-2020
Yazar Hakkında
Yasemin Nisa

Yasemin Nisa

1983 yılında İstanbul'da doğdu. İlkokul, ortaokul ve lise eğitimini İstanbul'da tamamladı. 2010 yılında Anadolu universitesi iktisadi ve ida .. devamı.. mail
Yorumlar