Serenay Sarıkaya'nın paylaşımına Serengil'den ilginç yorum!

Serenay Sarıkaya'nın paylaşımına Serengil'den ilginç yorum!
Adı sosyal medyadan hiç düşmeyen Serenay Sarıkaya'nın paylaşımına mesai arkadaşı ünlü şarkıcı Seren Serengil'den ilginç bir yorum geldi.

Son günlerin en çok konuşulan oyuncularından Serenay Sarıkaya'nın paylaşımına mesai arkadaşı ünlü şarkıcı Seren Serengil'den ilginç bir yorum geldi. Adı sık sık komedyen Cem Yılmaz'la anılan Serenay Sarıkaya için Seren Serengil ne için yorum yaptı? Yorumunda neler dedi? Şimdi detaylar 

Serenay Sarıkaya'nın paylaşımına Serengil'den ilginç yorum!

Komedyen Cem Yılmaz ile ilişkisi hakkında neredeyse her gün yalan yanlış haberlerle gündeme gelen Serenay Sarıkaya söylentilere aldırış etmiyor. Instagram'dan paylaştığı fotoğraflara çok sayıda beğeni gelen güzel oyuncuya yakınearkadaşı Seren Serengil'in yorumu olay oldu. Serengil'in ifadeleri sosyal medyada çabucak yayıldı. İşte o ifade.

 

Bir hamile güzelliği gelmiş!

Ünlü oyuncu Serenay Sarıkaya yoğun iş hayatından bunalarak k endini tatil beldesine attı. Bembeyaz kıyafetiyle plajda çekilen pozlarını Instagram'dan hayranlarıyla paylaştı. Yüzünde pembe güller açan Sarıkaya, bu pozları paylaştı ve altına “İyi bayramlar” notunu düşerek hayranlarıyla bayramlaştı. Ünlü oyuncunun paylaşımı sosyal medyada kısa sürede yüz binlerce beğeni aldı. fotoğrafı gören ve paylaşan Seren Serengil ise Serenay Sarıkaya'nın fotoğraflarına şu yorumları ekldi. "Bir hamile güzelliği gelmiş. Bu gülüşü bilirim, benim de hamileyken vardı böyle bir fotoğrafım" 

Seren Serengil Kimdir?

 

1971 İstanbul doğumlu güzel oyuncu, tiyatrocu Öztürk Serengil'in kızıdır. Daha beş yaşındayken “Sarhoş” filminde çocuk oyuncu olarak babası Öztürk Serengil ile oynadı. Babası ile birlikte Gar Gazinosu'nda sahne alsa da profesyonel sahne kariyerine 16 yaşında Maksim'de başladı ve en genç kadın assolist oldu. "Başka Olur Ağaların Düğünü" dizisiyle oyunculuk kariyerine başladı. “Ayrıldık” albümüyle büyük bir başarı yakaladı. O zamandan beri üç albüm ve bir tekli çıkardı. Bazı şarkılarını kendi yazıp besteleyen şarkıcı İbrahim Tatlıses, Emrah, Selami Şahin, Soner Sarıkabadayı ve Serdar Ortaç gibi isimlerle çalıştı.

Tv Programları

Seren Serengil Show (TGRT)
Bu Gecenin Hatrına Show (TGRT)
Yeniden Başlayalım (Barışalım) (StarMax)
Uçankuş 4×4 (Show TV)
Seren Serengil İle Evlenir Misin ? (2011) (Show TV)
Yalnızlar Kulübü (2011) (Beyaz TV)
Kim Ne Derse Desin (2014) (Cine5)
Duymayan Kalmasın (2016) (Star TV)

Albümleri

Ayrıldık (1991)
Alıştım Sana Birtanem (1994)
Bana Yasak (1996)
Bu Gecenin Hatırına (1998)
Dost Bile Kalamadık (tekli) (2006)
Ben Adamı Ayrılırken Tanırım (2011)

02-08-2020
Yazar Hakkında
Osman Nuri Bahadır

Osman Nuri Bahadır

Tokat- Zile’de doğdu. 1994 yılında Atatürk Üniversitesi Türk Dili ve Edebiyat Öğretmenliğinden mezun oldu. Türkiye'nin her bölgesinde 25 .. devamı.. mail
Yorumlar