Erdal Özyağcılar’dan Sonra Şampiyon’da Şok Bir Ayrılık Daha!

Erdal Özyağcılar’dan Sonra Şampiyon’da Şok Bir Ayrılık Daha!
TRT 1 ekranlarında Pazar akşamları yayınlanan Şampiyon Dizisi’nin sezon sonunda final yapacağı açıklanırken dizide peş peşe ayrılıklar yaşandı. İşte detaylar!

TRT 1 ekranlarında Pazar akşamları ekrana gelen ve bir boksörün hayatını anlatan Şampiyon dizisi kanalın ve yapım şirketinin büyük umutlarla hazırladığı ancak bu umutlara cevap veremeyen bir dizi. Şampiyon bu sezon ekrana gelen ve hayal kırıklığı yaşatan yapımların başında geliyor. Dizinin düşük reytingine rağmen sezon sonuna kadar yayınlanmaya devam edeceği açıklanırken henüz sezon sonu gelmeden Şampiyon’dan peş peşe ayrılık haberleri gelmeye başladı. BSK Yapım tarafından hazırlanan ve yönetmenliğini Ketche ve Müge Uğurlular’ın üstlendiği dizide Tolgahan Sayışman, Yıldız Çağrı Atiksoy, İlayda Alişan, Erkan Avcı, Erdal Özyağcılar ve Emir Özyakışır gibi isimler rol alıyordu. Dizinin düşük reytinginin eleştirildiği ve yayından kaldırılması gerektiği sık sık dile getirilirken yayıncı kanal diziyi ısrarla yayında tutmuştu. Sezon sonunda final yapacağı Tolgahan sayışman tarafından açıklanan dizide peş peşe iki ayrılık yaşandı. İşte detaylar!

Şampiyon Dizisi’nde Yaprak Dökümü Sürüyor!

TRT 1 ekranlarında Pazar akşamları ekrana gelen BSK yapım imzalı Şampiyon dizisi bu sezonun en iddialı ama bir o kadar da hayal kırıklığı yatan dizilerinin başında geliyor. Dizi eski bir boksörün oğlu için verdiği mücadeleyi anlatırken bu sırada yeniden ringlere dönme sürecini ve yaşadıklarını konu alıyor. Sezonun sonunda final yapması beklenen dizide ayrılıklar finali beklemeden gelmeye başladı. Dizinin en güçlü karakterlerinden biri olan ve Tolgahan sayışman’ın canlandırdığı Fırat Kafkas adlı boksörün ilk hocası olan Erdal Özyağcılar geçtiğimiz bölüm diziye ölerek veda etmişti. Bu ayrılık dizinin takipçileri arasında şaşkınlığa sebep olurken yeni bir ayrılık haberi daha geldi. Dizide Mücella karakterine hayat veren bahar Süer diziden ayrılıyor.

Bahar Süer (Mücella) Şampiyon’dan Ayrılıyor!

Şampiyon Dizisinde yaprak dökümü sürüyor. Pazar akşamları ekrana gelen dizide geçtiğimiz bölüm Erdal Özyağcılar diziye veda etmişti. Bu vedanın şaşkınlığı bitmeden yeni bir ayrılık haberi daha geldi. Diziye sonradan dahil olan ve dizide Mücella karakterine hayat veren güzel oyuncu bahar Süer’in yakın bir zamanda diziye veda edeceği iddia edildi. Dizinin final yapması beklenirken sezon sonuna kadar bazı oyuncularla yolların ayrılacağı kesin gibi gözükürken Mücella karakteri de bu isimlerin başında geliyor. Bahar Süer’in canlandırdığı karakterin diziyle kaçıncı bölümde veda edeceği ise bilinmiyor.

18-03-2020
Yazar Hakkında
Emir Mete

Emir Mete

1984 yılında Sivas’ın uzak bir köyünde her türlü moderniteden ve karmaşadan uzak bir şekilde dünyaya geldi. Çocukluğunu doya doya olmasa .. devamı.. mail
Yorumlar