Çağlar Ertuğrul’dan Afili Aşk’a Veda Mesajı!

Çağlar Ertuğrul’dan Afili Aşk’a Veda Mesajı!
Kanal D ekranlarında yayınlanan romantik komedi dizisi Afili Aşk bu akşam son kez ekranlara geldi. Dizinin oyuncusu Çağlar Ertuğrul veda mesajı yayınladı. İşte o mesaj!

Ekranların keyifli ve romantik dizilerinden Kanal D ekranlarında yayınlanan ve yaz sezonunda başlayan Afili Aşk bu akşam yayınlanan bölümle seyirciye veda etti ve final yaptı. Dizi yaz döneminde aldığı yüksek reytinglerle bir anda dikkatleri çekmiş ve yeni yayın dönemi için de devam kararı almıştı. Ancak ne yazık ki yeni yayın döneminde yer alan ve konusu ve oyuncu kadrosuyla güçlü kadrolara sahip ve dram konulu diziler karşısında fazla tutunamadı ve reytingi gün be gün düşmeye başladı. Sonunda kanalın Afili Aşk’ı bitireceği söylentileri her bölüm sonrası yüksek sesle konuşulmaya devam edildi. Sonunda dizinin düşük reytingleri kanala fazla şans tanımadı ve dizinin yayın günü değiştirildi. Her yayın günü değişen dizinin başına gelen yine oldu ve Afili Aşk yeni gününde de reyting alamadı. Sonra yayın günü bir kez daha değişti. Bu da çare olmayınca dizinin final kararı alındı. Final bölümü öncesi dizinin başrol oyuncusu Kerem’i canlandıran Çağlar Ertuğrul diziye ve seyirciye veda mesajı yayınladı.

Çağlar Ertuğrul’dan Veda!

Kanal D ekranlarında yayınlanan ve bu akşam son kez ekrana gelen Afili Aşk yaz sezonunda başlayan dizilerin sonuncusu olarak veda ediyor seyirciye. Barış Erdoğan ve İlker Arslan tarafından kaleme alınan dizinin yönetmenlini Serdar Gözelekli üstleniyordu. Oyuncu kadrosunda Burcu Özberk, Çağlar Ertuğrul, Altan Erkekli, Asena Tuğal, Serkay Tütüncü ve Benian Dönmez gibi oyuncular yer alıyor. Dizi de Kerem karakterini canlandıran Çağlar Ertuğrul dizinin final yapmasıyla ilgili çolarak bir veda mesajı yayınladı. Mesajında arkadaşlarına ve seyirciye teşekkür eden Ertuğrul diziden aldığı keyfi dile getirdi.

Çağlar Ertuğrul’un Veda Mesajı!

38. bölümde final yapan ARC Film imzalı Afili Aşk’ın başrol oyuncusu Kerem karakterini canlandıran Çağlar Ertuğrul dizinin final yapmasıyla bir veda mesajı yayınladı. Mesajında Çağlar Ertuğrul “Bu akşam son kez Afili Aşk! 38 bölümdür bizi ekranda yalnız bırakmayan, güzel destek mesajları atan, setimize ziyarete gelen, hediyeler getiren herkese teşekkürler! Küresel zor günlerin yaşandığı bu zamanda dilerim bir kez daha yüzünüzde gülümsemeye sebep oluruz. 1 sene boyunca heyecanla ve özveriyle çalışan kamera arkasındaki tüm ekip arkadaşlarım ve son derece yetenekli rol arkadaşlarım; hepiniz harikaydınız! Nice işlerde buluşmak ümidiyle. Son olarak, bana Kerim’i emanet eden yapımcımıza, kanala, yönetmenimize ve senaristlerimize çok teşekkürler. Afili Aşk’ta Kerem olmak çok keyifliydi! Sevgiyle ve sağlıkla kalın” ifadelerini paylaştı.

20-03-2020
Yazar Hakkında
Emir Mete

Emir Mete

1984 yılında Sivas’ın uzak bir köyünde her türlü moderniteden ve karmaşadan uzak bir şekilde dünyaya geldi. Çocukluğunu doya doya olmasa .. devamı.. mail
Yorumlar