Serkan Çayoğlu Özge Gürel Nişanlandı

Serkan Çayoğlu Özge Gürel Nişanlandı
Kiraz mevsimi dizisinde birlikte rol alan ve o günden itibaren aşk yaşayan Serkan Çayoğlu ve Özge Gürel aile arasında düzenlenen törenle nişanlandı.

Ünlüler dünyasından mutlu bir haber bugün magazin basını ve sosyal medyanın gündeminde yer aldı. Dizilerin ara vermesiyle birlikte pek çok ünlü isim ertelemek zorunda kaldıkları nişan ve düğün gibi organizasyonlarını bir bir yapmaya başladı. Bu isimlerden biri de Kiraz Mevsimi’nde birlikte rol aldıkları günden itibaren aşk yaşayan iki ünlü oyuncu olan Serkan Çayoğlu ile güzel oyuncu Özge Gürel. Uzun zamandır aşk yaşayan çift geçtiğimiz aylarda evlenmeye karar vermişti. Çift içinde yer aldıkları projelerin ara vermesi sebebiyle sonunda evlilik için ilk adımı attılar ve nişanlandılar. Aile içinde gerçekleştirilen nişan ile ünlü çift artık nikah için tarih belirle safhasına geçtiler.

Yaza Nikah Var

Kiraz mevsimi dizisinde aşk yaşamaya başlayan ve uzun yıllardır birlikte olan başarılı iki oyuncu olan Özge Gürel ile Serkan çayoğlu sonunda evlilik için ilk adımı attılar ve nişanlandılar. Çift uzun süre sonunda evlenmeye karar vermişti. Çiftin nişanı Özge Gürel’in Kumburgaz’da oturan aile evinde gerçekleşti. Aile içinde gerçekleştirilen nişanda Özge Gürel Serkan Çayoğlu’na tuzlu kahve ikram etti. Aile büyüklerinin taktığı nişan yüzüğü sonrası çift birlikte nişan pozu verdi. Çift daha sonra arkadaşları ve aileleri ile şampanya patlatarak kutlama yaptı. Henüz nikah tarihi konusunda bir karar vermeyen çiftin bu içinde nikah kıyarak dünya evine girecekleri öğrenildi. Çiftin nikah için İtalya’yı seçtikleri öğrenildi.

Özge Gürel Kimdir?

Bugün Serkan Çayoğlu ile nişanlanan güzel ve başarılı oyuncu Özge Gürel 5 Şubat 1987 yılında İstanbul’da dünyaya gelmiştir. İlk, orta ve lise eğitimlerinin ardından üniversite eğitimini yarıda bırakan Özge Gürel oyuncu olmak için eğitimler aldı ve ardından setlerde roller almaya başladı. Güzel oyuncu bu güne kadar pek çok üst düzey yapımda yer aldı. Özge Gürel’in yer aldığı yapımlar arasında, Bizum Hoca, Organik Aşk Hikayeleri, İlk Öpücük, Börü, Annem, Kar Kırmızı, Savrulan zaman, Kızım Nerede, Ve İnsan Aldandı, Huzur Sokağı, Muhteşem Yüzyıl, Medcezir, Kiraz Mevsimi, Yıldızlar şahidim, Dolunay, Börü, Muhteşem İkili, Bay Yanlış ve Hayaller ve Hayatlar bulunmaktadır.

19-06-2022
Yazar Hakkında
Yasemin Nisa

Yasemin Nisa

1983 yılında İstanbul'da doğdu. İlkokul, ortaokul ve lise eğitimini İstanbul'da tamamladı. 2010 yılında Anadolu universitesi iktisadi ve ida .. devamı.. mail
Yorumlar