Serkan Çayoğlu Yeni Hayat Dizisinin Kadrosuna Katıldı!

Serkan Çayoğlu Yeni Hayat Dizisinin Kadrosuna Katıldı!
Kanal D ekranlarında 2020 yılının ilk aylarında izleyici ile buluşacak olan Yeni Hayat Dizisi ile ilgili çalışmalar hızlandı. Dizinin baş rolü için Serkan Çayoğlu ile anlaşıldı.

Karga Seven Pictures’in hazırladığı ve yeni yılın ilk aylarında Kanal D ekranlarında izleyiciyle buluşacak olan Yeni Hayat Dizisi ile gelişmeler son dönemde hız kazanmış durumda. Perşembe akşamı için düşünülen diziyi Elif Usman kaleme alacak. Dizinin cast çalışmalarında sona gelinirken başrol oyuncusuna da karar verildi. Yeni Hayat dizisinin başrolünde Halka Dizisi’nde canlandırdığı Cihangir karakteri ile büyük beğeni kazanan genç oyuncu Serkan Çayoğlu’nun rol alacağı açıklandı. Yeni Hayat Dizisi’nin kadın başrolüyle ilgili çalışmaların devam ettiği ancak kadın başrol konusunda net bir sonuç olmadığı gelen haberler arasında.

Yeni Hayat Nasıl Bir Dizi?

Kanal D ekranlarında yayınlanacak olan ve yeni yılın ilk aylarında ekrana geleceği açıklanan Yeni Hayat Dizisi’nin yapımcılığını Karga Seven Pictures üstlenmiş durumda. Yönetmen ve oyuncu kadrosuyla ilgili henüz tam bir netliğin olmadığı diziyi Elif umsan kaleme alacak. Dizi, bordo bereli olarak çalışmış ancak yaşanan bir olaydan sonra çok sevdiği mesleğini bırakmak zorunda kalmış eski bir askerin, sivil hayattaki yeni görevi anlatılacak.

Eski bordo bereli özel kuvvetler askerinin yeni görevi ünlü bir iş adamını korumaktır. Elif Usman’ın kaleme aldığı dizinin başrolünde son olarak halka dizisindeki Cihangir karakteriyle başarılı bir performans sergileyen Serkan Çayoğlu yer alacak.

Serkan Çayoğlu Kimdir?

Yeni yılın ilk aylarında ekrana gelecek olan Yeni Hayat Dizisi’nde eski bir bordo bereli askerin sivil hayattaki yaşantısını ele alacak olan Serkan Çayoğlu, 31 Mayıs 1987 yılında Almanya’da dünyaya geldi. Kendisine benzemeyen bir ikiz kardeşi olan Serkan Çayoğlu Almanya’da üniversite de ekonomi eğitimi almıştır. Üniversitede okurken aynı zamanda modellik de yapan oyuncu daha sonra oyuncu olabilmek için İstanbul’a gelmiştir. Serkan Çayoğlu Ümit Çırak Modern Oyunculuk Teknikleri Atölyesinde Ümit Çıkar’dan ve Dolunay Soysert’den oyunculuk dersleri almıştır. Oyuncu ilk olarak 2012 yılında Kuzey Güney Dizisi’yle oyunculuğa ilk adımını atmıştır. Oyuncu 2013 yılında Hande Yener’in “Ya Ya Ya” klibinde rol almıştır. 2014 yılında ise Zeytin Tepesi dizisinde rol almıştır. Oyuncu daha sonra Kiraz Mevsimi ve son olarak da Halka adlı dizilerde rol almıştır.

25-12-2019
Yazar Hakkında
Emir Mete

Emir Mete

1984 yılında Sivas’ın uzak bir köyünde her türlü moderniteden ve karmaşadan uzak bir şekilde dünyaya geldi. Çocukluğunu doya doya olmasa .. devamı.. mail
Yorumlar