MasterChef’te finale doğru ikinci eleme adayı belli oldu!

MasterChef’te finale doğru ikinci eleme adayı belli oldu!
MasterChef Türkiye'de ikinci eleme adayı belli oldu.? MasterChef Türkiye ilk eleme adayının ardından ikinci eleme adayı kim oldu? İşte merakla beklenen o isimler.

TV8 ekranların büyük ilgi ile izlenen ve sevilen yarışması MasterChef Türkiye’de heyecan gitgide artıyor. Finale günler kala yarışmada ikinci eleme adayı belli oldu mu? Geçtiğimiz akşam yarışmacıların ecel terleri döktüğü üç oyunun ardından rakiplerine göre en düşük puanı alan yarışmacı final haftasında ilk eleme potasına giren isim oldu. Diğer yandan bu akşam ekranlara gelen 3 oyunun ardından final haftasında ikinci eleme adayı da belli oldu. MasterChef hayranlarının yakından takip edenler 74. bölümünde oynanacak 3 oyunu heyecanla bekliyor. Çünkü bu oynanan oyunun ardından eleme potasına girecek yarışmacı belli olacak. Peki TV8 ekranlarının izlenme rekorları kıran yarışması Masterchef ikinci eleme adayı kim oldu? İzleyiciler daha şimdiden 'Masterchef ikinci eleme adayı kim oldu?' şeklinde soruyla araştırmaya başladı. İşte tüm detaylar…

MasterChef’te ikinci eleme adayı kim oldu?

24 Aralık Salı akşamı yayınlanan MasterChef'in yeni bölümünde oynanan mücadele dolu oyunların ardından izleyicilerin merakla beklediği 2. eleme adayı da belirlendi. Yarışmacılar Ekin, Güzide, Cemre ve Alican üç oyun oynadı ve her oyunda 10 puan üzerinden değerlendirildiler. MasterChef'in yetenekli yarışmacıları Ekin, Güzide, Cemre ve Alican haftanın 2. eleme adayı olmamak için kıyasıya bir mücadele içerisine girdi. Oynanan oyunların sonucunda iki yarışmacı birbirleri ile aynı puanları aldı. Peki, MasterChef'te kim kaç puan aldı? MasterChef'te eleme adayları kimler oldu? MasterChef son bölümde hangi yarışmacılar eleme potasına girdi?

2. eleme adayı Alican!

MasterChef Türkiye'nin final haftasında ikinci günün sonuna gelindi. Final haftasının ilk eleme adayı olan Ekin oldu. Ve son oynanan oyunun ardından Ekin'in yanına ikinci bir isim daha geldi. İzleyicinin nefes nefese izlediği, yarışmacılarında kıyasıya bir mücadele içerisinde oynadığı oyunlar sonrasında üç yarışmacının aldığı toplam puanlar ikinci eleme adayını belirledi. Mehmet, Danilo ve Somer şeflerin verdiği puanlar sonrasında Güzide, Cemre ve Alican'ın puanları birbirlerine çok yakın oldu. Yapılan puanlamaların sonrasında MasterChef Türkiye'de haftanın ikinci eleme adayı belli olurken diğer yandan günün birincisi de belli oldu. Final haftasının 2. eleme oyununda Güzide ve Cemre 54 puanla birinci olurken, Alican MasterChef'in final haftasında ikinci eleme adayı oldu.

26-12-2019
Yazar Hakkında
Yorumlar
Etiketler