Serkan Tınmaz’ın yeni projesi belli oldu

Serkan Tınmaz’ın yeni projesi belli oldu
Show TV yapımı “Kızılcık Şerbeti” cuma günlerine damga vuruyor Dizi başarısını yeni oyuncular dahil ediyor Kızılcık Şerbeti usta oyuncu Serkan Tınmaz’ı transfer etti.

Ünlü oyuncu Serkan Tınmaz’ın yeni projesi belli oldu. Menajerimi Ara dizisinden sonra ekranlara ara veren ünlü oyuncu Show Tv’nin yeni sezona bomba gibi giren dizisine dahil oldu. Hayranları ünlü oyuncunun yeni projesini merak ediyor. Serkan Tınmaz kimdir, hangi yapımlarda rol almıştır? Şimdi detaylar

Serkan Tınmaz’ın yeni projesi belli oldu

Show TV’nin yeni sezona gibi giren yapımı “Kızılcık Şerbeti” cuma günlerine damga vurmayı sürdürüyor. Dizi başarısını yeni oyuncular dahil ederek gösteriyor. İki farklı dünyanın birbiriyle olan zoraki ilişkisini ekrana getiren “Kızılcık Şerbeti” usta oyuncu Serkan Tınmaz’ı transfer etti.

Asistan Umut karakterine hayat verecek

Yapımını Gold Film’in, yapımcılığını Faruk Turgut’un üstlendiği dram dizisi Kızılcık Şerbeti cuma günleri izleyiciyle buluşuyor. Başrollerinde Barış Kılıç, Evrim Alasya, Settar Tanrıöğen, Sıla Türkoğlu, Sibel Taşçıoğlu, Doğukan Güngör ve Müjde Uzman’ın yer aldığı “Kızılcık Şerbeti” yeni oyuncularla kadrosunu takviye ediyor. Dizinin 11 Kasım Cuma günü yayınlanan yeni bölümüne Serkan Tınmaz, Soydan Soydaş, Alara Özbey ve Murat Tavlı dahil oldu. Soydan Soydaş’ın, Doğa (Sıla Türkoğlu) ve Çimen’in (Selin Türkmen) babası Kayhan karakterine hayat verdiği dizide Alara Özbey, Kayhan’ın nişanlısı Ecem’i canlandırıyor. Murat Tavlı, Nilay’ın (Feyza Civelek) ağabeyi İhsan karakterine hayat verirken, Serkan Tınmaz ise Alev’in (Müjde Uzman) asistanı Umut’u canlandırıyor.

Serkan Tınmaz Kimdir?

1986 Çanakkale doğumlu oyuncu 18 Mart Üniversitesi Sahne ve Görüntü Sanatları Bölümü Oyunculuk Ana Sanat Dalı Bölümü’nden mezun oldu. Doğaçlama ve Hareket Yöntemleri eğitimi alan Serkan Tınmaz, Aşk ve Devrim dizisiyle kariyerine başladı. Kalp Atışı dizisinde canlandırdığı ‘Sultan’ karakteri ile şöhreti yakalayan Tınmaz, son olarak Menajerimi Ara dizisinde rol almıştı.

Rol aldığı televizyon dizileri:

2012- Hayat Devam Ediyor

2013- Görüş Günü Kadınları/ Cengiz

2013- Süper Matrak/ Serkan

2015- Adı Mutluluk/ Cevdet

2015/2016- Beni Affet/Sedat Güney

2017/2018- Kalp Atışı/ Sultan

2018- Yuvamdaki Düşman/ Okan

2019- Canevim/ Koray

2020- Güvercin/ Murat

2021- Menajerimi Ara / Görkem

2021- Yalancı/ Arif Ocakçı

Rol aldığı sinema filmleri:

2016- Yok Artık 2/ Kerem

2011- Aşk ve Devrim/ Hikmet

Yer aldığı tiyatro oyunları:

2015- Suretsizler / Sahne Tasarım / Yönetmen

2014- Veriler / Katil

2012- Bir İnfazın Portresi / Oyuncu

2011- Titus Andronicus/ Semaver Kumpanya

2011- Çirkin Ördek Yavrusu Müzikali/ Zorlu Çocuk Tiyatrosu

11-11-2022
Yazar Hakkında
Osman Nuri Bahadır

Osman Nuri Bahadır

Tokat- Zile’de doğdu. 1994 yılında Atatürk Üniversitesi Türk Dili ve Edebiyat Öğretmenliğinden mezun oldu. Türkiye'nin her bölgesinde 25 .. devamı.. mail
Yorumlar