Kasaba Doktoru ile İlgili Sürpriz Gelişme

Kasaba Doktoru ile İlgili Sürpriz Gelişme
TRT 1 ekranlarında cuma akşamları yayınlanan Kasaba Dokdoru’nun 26. Bölümünde planlanan final tarihi daha ileri bir tarihe ertelendi.

Cuma akşamları TRT 1 ekranlarında yayınlanan ve bu sezon ikinci sezonunda olan Kasaba Doktoru seyircinin izlediği ve merakla yeni bölümlerini beklediği yapımlardan biri. Başladığı günden itibaren ortalama bir reytingle yayın hayatına devam eden dizi yabancı bir diziden ARC Film tarafından uyarlandı. Bir kasabada bir özel hastanede yaşanan olayları seyirciyle buluşturan dizi aşk ve dram türünde ele alınıyor. Yönetmen koltuğuna son olarak Bahadır İnce’nin oturduğu dizinin açıklanan final bölümü olarak 26 belirtilmişti. Ancak dizinin sevilmesi ve reytinglerinin şu an için tatmin edici olması sebebiyle dizinin final yapacağı bölümde değişikliğe gidildi ve dizinin devam edeceği açıklandı. TRT 1 ekranlarının sevilen dizi ile alınan bu karar Kasaba Doktoru seyircisini oldukça mutlu etti.

Final Tarihi Ertelendi

ARC Film tarafından hazırlanan ve cuma akşamları TRT 1 ekranlarında yayınlanan Kasaba Doktoru ile ilgili seyirciyi sevindiren bir gelişme yaşandı. Cuma akşamları yayınlanan ve bu sezon ikinci sezonunda olan Ozan Akbaba’nın başrolünde yer aldığı Kasaba Doktoru’nun final tarihi ileri bir tarihe alındı. 26. Bölümde final yapması beklenen dizinin alınan kararla 6 bölüm daha yayınlanmasına ve 32. Bölümde final yapmasına karar verildi. Bu gelişme dizinin seyircisini oldukça mutlu etti. Bir grup doktorun hem mesleki ve hem de özel hayatını anlatan ve bir kasabada özel bir hastanede geçen dizinin hikayesinde zaman zaman kırılmalara yaşanıyor ve yeni oyuncular diziye dahil oluyor ya da hikayeye veda ediyor. Aşk – Dram türünde işlenen dizi ARC Film tarafından Güney Kore menşeli Doctor Romantic adlı yapımdan uyarlanmış durumda.

Kasaba Doktoru Oyuncuları Kimler?

İkinci sezonunda olan ve bu sezonda ilgiyle izlenen Cuma akşamlarının sevilen dizilerinden Kasaba Doktoru birbirinden ünlü isimlerden oluşan bir oyuncu kadrosuna sahip. TRT 1 ekranlarının sevilen yapımlarından Kasaba Doktoru’nda yer alan oyuncular arasında

-          Ozan Akbaba

-          Deniz Can Aktaş

-          Hazal Subaşı

-          Vildan Atasever

-          Sinan Albayrak

-          Kazım Sinan Demirer

-          Özgün Karaman

-          Alptekin Ertürk ve

-          Barış Yalçın yer alıyor. Dizi her cuma akşamı saat 20.00’da TRT 1 ekranlarında seyirciyle buluşuyor.

11-11-2022
Yazar Hakkında
Yasemin Nisa

Yasemin Nisa

1983 yılında İstanbul'da doğdu. İlkokul, ortaokul ve lise eğitimini İstanbul'da tamamladı. 2010 yılında Anadolu universitesi iktisadi ve ida .. devamı.. mail
Yorumlar