Sevda Mecburi İstikamet Filminin Afişi Yayınlandı

Sevda Mecburi İstikamet Filminin Afişi Yayınlandı
Ünlü yönetmen Çağan Irmak’ın yazıp yönettiği bir baba ve kızının duygusal hikayesini anlatan Sevda Mecburi İstikamet 6 Ocak’ta vizyona giriyor.

Ocak ayında vizyona girecek ve yaz aylarında çekilen filmlerden hakkında en çok konuşulan ve yazılan Sevda Mecburi İstikamet filminin vizyon tarihi yaklaştıkça seyirciler de filmi merak etmeye başladı. Çağan Irmak tarafından kaleme alınan ve yönetilen film dram türünde ele alınıyor. Bir baba kızının duygu dolu hikayesini anlatacak olan filmin müziklerini ise ünlü şarkıcı Teoman yapmış durumda. Geçtiğimiz haftalarda fragmanı yayınlanmaya başlayan filmin şimdi de afişi görücüye çıktı ve film için geri sayım başladı. Kadrosunda ünlü oyuncuların yer aldığı filmi merak edenler şimdiden heyecanlanırken filmin fragmanı da oldukça beğenildi ve binlerce kez izlendi. Orchestra Content tarafından hazırlanan filmde ünlü oyuncu Selçuk Yöntem ve son zamanların beğenilen güzel oyuncularından Selin Şekerci başrolü paylaşıyor.

Afişi Yayınlandı

Orchestra Content tarafından hazırlanan ve ünlü yönetmen Çağan Irmak’ın senaryosunu kaleme aldığı ve yönetmen koltuğunda oturduğu Sevda Mecburi İstikamet adlı filmin fragmanı geçtiğimiz haftalarda yayınlanmıştı. Oldukça merak edilen filmin fragmanının ardından şimdi de afişi yayınlandı. Selin Şekerci ve Selçuk Yöntem’in yer aldığı afiş sosyal medyada yoğun olarak paylaşıldı. Bugüne kadar pek çok üst düzey filme imza atan Çağan Irmak’ın kaleme aldığı bu filmde diğer pek çok filmi gibi yine dram türünde. Seyredenlerin duygu seline kapılacakları filmin vizyon tarihi ise 6 Ocak olarak belirlendi.

Sevda Mecburi İstikamet Konusu ve Oyuncu Kadrosu

Sinema severlerin heyecanla beklediği filmlerden biri olan Sevda Mecburi İstikamet adlı film için geri sayım başladı. 6 Ocak’ta vizyona girecek film bir baba ile kızının yolculuğunu anlatıyor. Filmde, Yeşilçam Sineması döneminde ünlü bir oyuncu olan Selim’in yıllar sonra kızı ile yarım kalan hikayesini tamamlamak için çıktığı yolculuğun hikayesine değinilecek. Zaman zaman geçmişe gidecek Selim ve kızı bu zaman içinde ayrı kaldıkları dönemi telafi etmeye çalışacaklar. Filmde birbirinden ünlü isimler yer alırken ana kadroda

·         Selçuk Yöntem

·         Selin Şekerci

·         Kubilay Aka,

·         Elif Ceren Balıkçı ve

·         Günay Karacaoğlu rol alıyor. Sevda Mecburi İstikamet 6 Ocak 2023 tarihinde sinemalarda seyirciyle buluşacak.

23-12-2022
Yazar Hakkında
Emir Mete

Emir Mete

1984 yılında Sivas’ın uzak bir köyünde her türlü moderniteden ve karmaşadan uzak bir şekilde dünyaya geldi. Çocukluğunu doya doya olmasa .. devamı.. mail
Yorumlar