Sevdim Seni Bir Kere Konusu ve oyuncu kadrosu

Sevdim Seni Bir Kere Konusu ve oyuncu kadrosu
Son zamanlarda moda olmaya başlayan günlük dizi kervanına Star Tv de katıldı. Eylül ayında başlayacak günlük dizi bir aşk hikayesi gözükse de toplumsal mesajlarıyla dikkat çekecek

Son zamanlarda moda olmaya başlayan günlük diziler kervanına Star Tv de katıldı. Eylül ayında başlayacak günlük dizi bir aşk hikayesi gibi gözükse de toplumsal içerikli mesajlarıyla dikkat çekecek. Hafta içi her gün ekrana gelecek Sevdim Seni Bir Kere dizisi konusu ve oyuncu kadrosu hakkında detayları haberimizde bulabilirsiniz

Sevdim Seni Bir Kere Konusu ve oyuncu kadrosu

Günlük dizi furyasında ben de varım diyen Star Tv yepyeni bir diziye başlıyor. Focus Film’in yapımcılığını üstlendiği dizi Nilgün Sağyaşar komuta edecek. Yönetmenleri ise tanıdık isimler: Bergüzar Demiroğlu ve Mihriban Şahin

Sevdim Seni oyuncu kadrosu

Focus Film sahibi Nilgün Sağyaşar’ın yapımcılığındaki dizinin kadrosu titizlikle seçildi. Çünkü bu oyuncular gelecek vadeden başarılı tiyatro oyuncuları. Berk Bakioğlu, Şifanur Gül, Yağmur Çokgenç, Pervin Balcı ve Çağdaş Serter, Şirin Çetinel ve Önder Atakanlı, Sevgi Temel ve Eneshan Nalbant.

Deniz Yıldızı ve Beni Affet gibi günlük dizilerin kadrosunda yer almış tecrübeli oyuncuların Sevdim Seni Bir Kere kadrosunda yer alması dizinin reytinginde önemli rol üstlenecek. Berk Bakioğlu dizinin erkek başrol oyuncusu olurken kendisine Şifanur Gül eşlik edecek.

Sevdim Seni Bir Kere Dizisi Konusu

Aslım İzmir’de büyümüş ve Üniversite okumak için Ankara’ya gelmiştir. Kaderin bir rastlantıyla yolunu kesiştirdiği Ozan ile tartışma yaşarlar. Ozan asi ve öfkeli bir gençtir. Aslım’ın inatçılığı iki gence fırtınalı ve tutkulu bir aşkın kapısını aralar. Ozan ve Aslım aşkları ile imtihan olurken kader, iki gencin ailesine yıllar önce kapattıkları defterleri açtırır. Hırs, bitmek bilmeyen yalanlar, geçmişe dayalı sırlar ve sosyal ekonomik farklar derken hayat denklemi kurulacak ve herkes bu sınanmadan geçecektir. İki gencin bilmeden ortaya çıkardığı gerçekler iki ailenin hayatlarını parçalarken unutulan gerçeklerle yüzleşilecek.  Ve geriye bir tek gerçek kalacak: Bir daha hiçbir şey eskisi gibi olmayacak.

Sevdim Seni Bir Kere Başrol oyuncuları

Yağız (Berk Bakioğlu) yakışıklı bir gençtir. Zengin ve lüks bir hayatını terk ederek bir restoranda işçi olarak çalışmaya başlar. Bir tesadüf sonucu restoranda karşılaştığı Eylül’e ilk görüşte aşık olması onu bir denklemim içine atar.

Eylül (Şifanur Gül) restoranda yardımcı aşçı olarak çalışan güzel bir genç kızdır. Aslım’ın yakın arkadaşı olan Eylül, restorana gelen Yağız’a aşık olur ve kendini bir bilmecenin içinde bulur.

Aslım (Yağmur Çokgenç) Eylül’ün arkadaşıdır ve hayata onunla tutunur. Gerçek babasının başka bir adam olduğunu öğrenmesi üzerine şoka girer. Bu zor dönemde ona en büyük desteği yeni tanıştığı Ozan yardım edecektir.

Ozan (Oğuzhan Kayra Koç) babasını kaybetmesine rağmen ümidini kaybetmemiş bir gençtir. Kadınlara karşı mesafeli dursa da bir kadını canını seve verecek kadar çok sevecektir. canlitv olarak keyifli seyirler dileriz.

28-08-2019
Yazar Hakkında
Osman Nuri Bahadır

Osman Nuri Bahadır

Tokat- Zile’de doğdu. 1994 yılında Atatürk Üniversitesi Türk Dili ve Edebiyat Öğretmenliğinden mezun oldu. Türkiye'nin her bölgesinde 25 .. devamı.. mail
Yorumlar