Sevgili Geçmiş Aras (Yunus Narin) kimdir?

Sevgili Geçmiş Aras (Yunus Narin) kimdir?
Star tv ekranlarının sevilen dizisi Sevgili Geçmiş dizisinin Aras'ı kimdir? sorusunun yanıtını cevapladık. Yunus Narin kimdir?

Star tv kanalının yeni dizisi Sevgili Geçmiş, yepyeni bölümleri ile ekranlara gelmeye başladı.Birbirinden başarılı isimlerin yer aldığı Sevgili Geçmiş, konusu ile de dikkat çekmeyi başardı.Her Cuma seyircisi ile buluşmaya devam eden Sevgili Geçmiş, birbirinden habersiz hayatlarına devam eden üç kız kardeşin hayatını anlatmaktadır. Oyuncu kadrosu ile de olduça ilgi toplayan Sevgili Geçmiş, Süreç Film öncülüğünde ekranlara gelmektedir. Dizide rol alan isimlerden birisi de Yunus Narin. Sevgili Geçmiş Aras karakterine hayat veren Yunus Narin, arama motorlarında da en çok arananlar arasında yer alıyor. Peki Sevgili Geçmiş Aras karakteri kimdir? Sevgili Geçmiş Yunus Narin kimdir? Yunus Narin kaç yaşında? Yunus Narin dizileri. Sevgili Geçmiş Aras (Yunus Narin) kimdir? İşte Sevgili Geçmiş dizisi ile ilgili merak ettiğiniz tüm detaylar ve Yunus Narin kimdir? sorusunun yanıtı...

Başrollerinde Ece Uslu ve Emre Kınay gibi oldukça başarılı isimlerin yer aldığı Star Tv kanalının sevilen dizisi Sevgili Geçmiş oyuncu kadrosunda, Sevda Erginci, Seçkin Özdemir, Melis Sezen, Burak Yamantürk, Özge Özacar, Burak Çelik, Elifcan Ongurlar gibi daha bir çok başarılı isim yer almaktadır.

Süreç Film öncülüğünde ekranlara getirilen Sevgili Geçmiş dizisinin senaryosunu Funda Alp üstlenirken, yönetmen koltuğunda ise Aydın Bulut oturmakta. Çekimlerinin İzmir ilimizde gerçekleştirildiği Sevgili Geçmiş, gerek senaryosu gerekse kadrosu ile dikkat çeken projeler arasında yer alıyor. Dizide rol almaya devam eden Yunus Narin ise sevilen karakterlerden birisini canlandırmakta. Aras karakterine hayat veren Yunus Narin merak edilenler arasında yer alıyor. İşte oyuncu Yunus Narin'in hayatı.

Sevgili Geçmiş Aras (Yunus Narin) kimdir?

1989 yılında dünyaya gelen Yunus Narin, İzmir doğumludur. Eğitimini Dokuz Eylül Üniversitesi Güzel Sanatlar Bölümü'nde tamamlayan Yunus Narin, ardından fotoğrafçılık ile uğraşmaya başladı. Ardından İstanbul'da oyunculuk eğitimi almaya başlayan Yunus Narin, bir çok başarılı projede rol almıştır. Günümüzde ise Star tv kanalında yayınlanan Sevgili Geçmiş dizisinde rol almaktadır.

Yunus Narin rol aldığı diziler

Yılanların Öcü

İstanbullu Gelin 

Sevgili Geçmiş dizisi her Cuma akşamı Star Tv ekranlarında sizlerle!

26-10-2019
Yazar Hakkında
Özlem Olgunsoy

Özlem Olgunsoy

Özlem 1995 yılında İstanbul'da dünyaya geldi. Eğitimini tamamladıktan sonra iş hayatına atıldı. Çocuk gelişimi, sağlık, medya konuları .. devamı.. mail
Yorumlar