Sevgili Geçmiş Dizisi Cahide (Ece Uslu) Kimdir?

Sevgili Geçmiş Dizisi Cahide (Ece Uslu) Kimdir?
Star Tv'nin yeni dizisi Sevgili Geçmiş ilk bölümüyle seyirci karşısına çıktı. Dizide rol alan ve Cahide karakterini canlandıran Ece Uslu Kimdir? İşte cevabı!

Süreç Film tarafından Star Tv için hazırlanan ve ilk bölümü yayınlanan Sevgili Geçmiş dizisi ne yazık ki ilk bölümüyle beklenen reytingi yakalayamadı. Uzun süredir hazırlıkları süren ve İzmir’de çekilen dizi Star Tv’nin umutla beklediği yapımların başında yer alıyordu. Ancak yayınlandığı ilk bölümüyle ne yazık ki beklenen ilgiyi seyirciden göremedi. Yapımcılığını Ali Gündoğdu, yönetmenliğini Aydın Bulut’un üstlendiği ve senaryosu Funda Alp tarafından kaleme alınan dizinin oyuncu kadrosunda ise birbirinden ünlü oyuncular yer alıyor. Ece Uslu, Emre Kınay, Sevda Erginci, Seçkin Özdemir, Melis Sezen, Burak Yamantürk, Özge Özacar, Burak Çelik, Elifcan Ongurlar ve Melih Selçuk’un oyuncu olarak kadrosunda yer aldığı Sevgili Geçmiş’in Cahide karakterinin (Ece uslu) kim olduğunu ziler için araştırdık.

Sevgili Geçmiş Cahide (Ece Uslu) Kimdir?

Sevgili Geçmiş Dizisinin başrol oyuncularından Ece Uslu’nun canlandırdığı Cahide karakteri kocasının ani ölümü üzerine yıkılan ve atılan iftira ile kocasını öldürme suçundan 24 yıl ceza alan çile kar ama güzel bir kadındır. Cahide tutuklanırken en büyük kızı üç, ortanca kızı iki ve en küçük kızı 6 aylıktır. Cahide evlatlarını hapiste büyütmektense yetiştirme yurduna vermeyi kabul eder.

Dizide Cahide karakterini canlandıran Ece Uslu, 9 Eylül 1974 İzmir doğumludur. İlk orta lise eğitiminin ardından mesleğe ilk olarak mankenlik yaparak ve tiyatro oyuncusu olarak başlamıştır. Oyuncunun ilk ekran tecrübesi 1989 yapımı İz Peşinde adlı dizidir. Ece uslu ilk başrolünü ise Kara melek adlı dizide oynamıştır. Oyuncu Zerda dizisi ile herkesin tanıdığı ve beğendiği bir oyuncu olmuştur. Ece Uslu bu dizinin ardından Karagül dizisinde rol almıştır. Oyuncu en son erken final yapan Dayan Yüreğim adlı diziyle seyirci karşısına çıkmıştır.

Sevgili Geçmiş İlk Bölümüyle Bekleneni Veremedi!

Süreç Film tarafından hazırlanan ve kadrosunda birbirinden ünlü isimleri barındıran Sevgili Geçmiş dizisi üzerinde uzun süre çalışılmış bir dizi olmasına rağmen ilk bölümüyle ne yazık ki yapımcısını ve kanalını mutlu edemedi. Seyircinin fazla rağbet göstermediği dizi reytinglerde oldukça gerilerde yer alırken bu durum kulislerde dizinin sezon başladıktan sonra başlamış olması şeklinde yorumlandı. Kulislerde dizinin kendini toparlaması için ise en az üç dört haftaya ihtiyacı olduğu belirtildi. Ancak reytinglerin böyle gitmesi durumunda kanalın ne gibi bir tavır takınacağı daha şimdiden merak konusu oldu.

26-10-2019
Yazar Hakkında
Yasemin Nisa

Yasemin Nisa

1983 yılında İstanbul'da doğdu. İlkokul, ortaokul ve lise eğitimini İstanbul'da tamamladı. 2010 yılında Anadolu universitesi iktisadi ve ida .. devamı.. mail
Yorumlar