Sevgili Geçmiş Dizisi’nde Büyük Değişiklik!

Sevgili Geçmiş Dizisi’nde Büyük Değişiklik!
Star Tv'de Cuma akşamı yayınlanan Sevgili Geçmiş Dizisinde deprem... Senarist Funda Alp'le yollar ayrıldı. Funda Alp'le neden ayrılık yaşandı, yeni senarist kim? İşte tüm detaylar

Star Tv’de Cuma akşamları yayınlanan ve bu sezon başlayan Sevgili Geçmiş Dizisi’nde çok önemli bir değişiklik yaşandı. Dizinin beş bölümdür senaryosunu kaleme alan ve dizinin hikayesinin de yazan Funda Alp diziye veda etti. Geçtiğimiz Cuma akşamı beşinci bölümü yayınlanmış ve bu bölüm de ne yazık ki hem yapım şirketinin hem de Star Tv’nin reyting beklentisinin çok gerilerinde kalmıştı.

Dizi başlarken büyük beklentilerle başlamasına karşın ne yazık ki ilk bölümden yayınlandığı son bölüme kadar beklentiyi bir türlü karşılayamadı ve kimi bölümlerde ilk ona dahi giremedi. Son bölümde de 2.6 reytingle sıralamada 20. Sırada yer almıştı. Bütün bu sonuçların ardından dizinin yapım şirketi Süreç Film senarist konusunda bir değişikliğe gitme kararı aldı ve yazar Funda Alp’le yolları ayırdı. İşte detaylar!

Sevgili Geçmiş Dizisi’nin Senaristi Funda Alp Veda Etti!

Sevgili geçmiş Dizisi’nin beş bölümdür senaryosunu kaleme alan yazar Funda Alp diziden ayrıldı. Dizinin hikayesini de kaleme alan Funda Alp ne yazık ki dizinin reytinglerde geride kalmasından sorumlu tutuldu ve yapım şirketi süreç Film tarafından görevinden alındı. Funda Alp sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada “Sevgili Geçmiş 5. Bölüm bizim yazdığımız son bölümdü. Hikayenin sahibi biziz. 6. Bölüm itibariyle hikaye yeni bir ekibe emanet. Yolu açık oldun.” İfadelerini kullandı.

Süreç Film’in Funda Alp’in yerine dizinin senaristliğine Gül Abus’u getirdi. Böylece Sevgili Geçmiş 6. Bölümden itibaren senarist Gül abus’un kaleminden çıkacak senaryoya göre çekilecek ve ekranlara gelecek.

Sevgili Geçmiş Reytingleri!

Süreç Film tarafından Star tv için hazırlanan ve Cuma akşamları ekrana gelen Sevgili Geçmiş 6. Bölüm itibari ile senarist değişikliğine gitti. Dizinin reytinglerinin oldukça gerilerde olması sebebiyle senarist yapıldığı açıklanırken diziyi 6. Bölümden itibaren Gül Abus kalem alacak. Dizi yayınlandığı ilk beş bölümde aşağıdaki reytingleri almış ve bu da kanal ve yapımcı şirket tarafından yeterli bulunmamıştı.

Sevgili Geçmiş İlk Beş Bölüm Reyting!

Tarih                     Bölüm                  Reyting                               Sıralama

22 Kasım              5                             2.64                                       20

15 Kasım              4                             2.96                                       14

8 Kasım                3                             2.73                                       12

1 Kasım                2                             3.73                                       8

25 Ekim                1                             3.24                                       9

24-11-2019
Yazar Hakkında
Emir Mete

Emir Mete

1984 yılında Sivas’ın uzak bir köyünde her türlü moderniteden ve karmaşadan uzak bir şekilde dünyaya geldi. Çocukluğunu doya doya olmasa .. devamı.. mail
Yorumlar