Sevgilisi, oyuncu Yeşim Gül'ün evinde pencereden atlayarak canına kıydı

Sevgilisi, oyuncu Yeşim Gül'ün evinde pencereden atlayarak canına kıydı
Ünlü oyuncu Yeşim Gül, kendisinden 25 yaş küçük işitme engelli sevgilisi Serdar Peçen ile tartıştı ve genç adam pencereden atlayarak canına kıydı.

Herkes şokta! Ünlü oyuncu Yeşim Gül'ün evinde tartıştığı Serdar Peçen intihar etti. Oyuncu Yeşim Gül, “kredi” yüzünden tartıştığı işitme engelli sevgilisi Serdar Peçen’i terk etti mi? Barışmak için Gül’ün evine giden Peçen, camdan atlayarak intihar etti mi? İşte, magazin dünyasını acıya boğan olayla ilgili gelişmeler…

Sevgilisi, oyuncu Yeşim Gül'ün evinde pencereden atlayarak canına kıydı

Ünlü oyuncu Yeşim Gül 53 yaşında. Kendisinden tam 25 yaş küçük işitme engelli Serdar Peçen ile bir süre önce tanıştı ve sevgili oldu. Sosyal medyada dolaşan iddiaya göre Yeşim Gül bu yakınlığı kullanarak engelli gence yüklü miktarda kredi çektirdi. Kredi borcunu ödeyemeyen engelli gence ikinci darbe sevgilisi zannettiği oyuncu Yeşim Gül’den geldi. Gül tarafından terk edilen zavallı genç, son bir umutla barışmak için Gül'ün Beşiktaş’taki evine gitti. Tartışma sonrası psikolojik bunalıma giren Serdar Peçen, bir anda pencereden atlayarak canına kıydı. Olayın sosyal medyada patlaması üzerine engelli gencin ölümüyle ilgili soruşturma başlatıldı. Aşkı için hiçbir şeyi gözü görmeyen Serdar Peçen ünlü oyuncu için bankadan 50 bin lira kredi çekti ve parayı sevgilisinin avuçlarına saydı. Aradan çok geçmeden genç aşık, kendisinden 28 yaş büyük oyuncu Yeşim Gül’e krediyi ödemekte zorluk çektiğini söyledi. Kredi yüzünden aralarında tartışma çıkınca, Yeşim Gül de derhal genç adamı terk etti.

Ölümüne sebep oldu

Uğruna borca girdiği kadının kendisinden ayrılmasını hazmedemeyen Serdar Peçen, oyuncunun Beşiktaş'taki evine gitti. Oyuncuyu bir türlü barışmaya ikna edemeyen genç adam, pencereden atlayarak intihar etti. Olayı derhal polis ekiplerine bildiren Yeşim Gül hakkında İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı'nca soruşturma başlatıldı.

Olay bir anda sosyal medyada haber oldu. Biz de mikrofonlarımızı acılı aileye uzattık. Engelli genç oyuncunun ağabeyi canlitv takipçileri için şu açıklamayı yaptı. "Kardeşim işitme engelliydi. Dizilerde oyunculuk yapıyordu. Yeşim Gül ile ilişkisi ona iyi geliyordu. Yeşim hanım için kredi çekmişti. Ödeyemedi. Yeşim hanım kardeşime yardım edeceği yerde bir de onu terk etti. Kardeşimin ölümünden sorumlu olan Yeşim hanımın cezalandırılmasını istiyoruz"

Yeşim Gül kimdir?

1966 Ankara doğumlu. Hacettepe Devlet Konservatuvarında Tiyatro bölümünü bitiren oyuncu, seslendirme alanında da kariyerini sürdürmektedir.

Rol Aldığı Bazı Tiyatro Oyunları:

Tamamen Doluyuz / Dış Ses - 2018

Sevgili Hayat / Lena - 2014

İçerdekiler / Kadın - 1988

Rol Aldığı Filmler:

Bizi Hatırla (2018)

Sizi Seviyorum (Hatice, 2009)

Kıskanmak (Naşide, 2009)

Gökten Üç Elma Düştü (Necla, 2008)

Rol Aldığı Diziler:

Dolunay (Leman, 2017)

Cesur Yürek (Güler, 2016)

Aşk Yalanı Sever (Elmas Koçoğlu, 2016)

Çırağan Baskını Çırağan Baskını (Valide Sultan 2014)

Alın Yazım (Aysel, 2014-2015)

Dila Hanım (Eren Hanım, 2012-2013)

Sensiz Olmaz (Sumru, 2011)

Ömre Bedel (Ayten, 2009-2010)

Rüyalarda Buluşuruz (Belkıs, 2006)

Gülpare (Nurhan Güldemir, 2006)

Arka Sokaklar (Leman, 2006)

Ödünç Hayat (Jale, 2005)

Bizim Evin Halleri (Fidan, 2000)

13-05-2019
Yazar Hakkında
Osman Nuri Bahadır

Osman Nuri Bahadır

Tokat- Zile’de doğdu. 1994 yılında Atatürk Üniversitesi Türk Dili ve Edebiyat Öğretmenliğinden mezun oldu. Türkiye'nin her bölgesinde 25 .. devamı.. mail
Yorumlar