Sevilen diziden final haberi

Sevilen diziden final haberi
Sevilen diziden gelen final haberi izleyenleri derinden etkiledi. Fox Tv'nin yeni dizileri arasında yer alan Dayan Yüreğim'den final haberi geldi. Dizinin 13. bölümden sonra ekranlara veda edeceği açıklandı.

Yeni sezonda Fox Tv ekranlarına iddialı bir şekilde giriş yapan Dayan Yüreğim dizisi ekranlara veda ediyor. Başrollerini Cansel Elçin, Ece Uslu, Berk Atan ve Nilay Deniz'in paylaştığı dizinin hayranları bu habere çok üzülecek. Yayınlandığı günden bu yana ilgi ile takip edilen dizinin 13. bölümden sonra final yapacağı belirtildi. 

DAYAN YÜREĞİM FİNAL YAPIYOR

Endemol Türkiye'nin yapımcılığı ile ekranlara gelen dizinin ekibi final haberini mail yoluyla bildirdi. Dizi ekibinin çalışma arkadaşlarına attıkları final mailinde 'Güzel bir maceranın daha sonuna gelmiş bulunmaktayız. Dizimiz 'Dayan Yüreğim' 13. bölümde final yapacaktır. Haberini az önce yapımdan aldık ve sizlerle paylaşmak istedik. Herkese yardımları, sabrı ve desteği için sonsuz teşekkür ederiz' ifadeleri yer aldı.

Cuma akşamları Fox Tv'de yayınlanan dizide çektiği acılar ile izleyenlerin gönüllerine taht kuran anne Elvan'ın yaşadıklarını konu alıyordu. Geçtiğimiz günlerde ise dizide Elvan karakterini canlandıran Ece Uslu'nun sette sinir krizi geçirip karavanı dağıttığı iddiaları yer almışytı.

20-04-2017
Yazar Hakkında
Yorumlar