Şevket Çoruh Arka Sokaklar'dan ayrıldı mı? Erler Film'den açıklama geldi

Şevket Çoruh Arka Sokaklar'dan ayrıldı mı? Erler  Film'den açıklama geldi
Yıllara meydan okuyan fenomen dizi Arka Sokaklar'da yaşanan son gelişme soru işaretleri oluşturdu. Dizinin baş karakterlerinden Şevket Çoruh Arka Sokaklar'dan ayrıldı mı?

Başarılı oyuncu Şevket Çoruh hakkında son günlerde çıkan haberler fenomen dizi Arka Sokaklar izleyicilerini üzdü. Kanal D'de yayınlanan ve dizi tarihinde görülmemiş bir başarıyı yakalayarak tam 16 yıldır çekimlerine aralıksız devam eden Arka Sokaklar sıkı bir takipçi kitlesine sahip. Türker İnanoğlu'nun yapımcılığında devam eden dizinin ana karakterlerinden biri olan Mesut Komiser ise diziyi ayakta tutan önemli bir karakter. Şevket Çoruh'un canlandırdığı Mesut Komser karakteri fenomenleşen karakterler arasında. Arka Sokaklar dizisinde önemli bir yeri olan Şevket Çoruh'un diziden ayrıldığı yönündeki haberler Erler Film tarafından yalanlandı.

Şevket Çoruh (Mesut Komiser) diziden ayrıldı mı?

Dizi dünyasından son haberler arasında öne çıkan haberlerden biri de Şevket Çoruh'un Arka Sokaklar dizisinden ayrıldığı yönündeki haberlerdi. Arka Sokaklar 11. Bölümde Mesut Komiser'in alkol alarak kendini kaybettiği anlara kızan Rıza Baba, Mesut'a bu şekilde çalışamayacaklarını söylemişti. Bu söylem Mesut karakterinin diziden ayrılacağının sinyali olarak yorumlandı. Daha önce de sunucu İrfan Değirmenci'nin işine son verilmesine sinirlenen Şevket Çoruh, Kanal D yönetiminde seslenerek "Beni de kovun" demişti. Şevket Çoruh'un zaman zaman yaptığı çıkışlar da diziden ayrılacağı yönünde yorumlanmıştı. Son günlerde yeniden alevlenen Şevket Çoruh Arka Sokaklar'dan ayrıldı haberleri  bu kez dizinin yapım şirketi Erler Film tarafından yalanlandı.

Erler Film'den resmi açıklama yapıldı

Yapılan haberlerin ardından Arka Sokaklar yapım şirketi Erler Film'den açıklama geldi. Yapılan açıklamada, "Arka Sokaklar dizisinde sürpriz gelişme!' üst başlığı ile başlayan ve Mesut Komiser karakterini büyük başarıyla canlandıran Şevket Çoruh’un diziden ayrıldığı haberi doğru değildir. 16 yıldır başarıyla devam eden dizinin yeni sezonda da aynı ilgiyi görüyor olmasına rağmen bu tür yalan haberlerin çıkıyor olması elbette manidardır. Arka Sokaklar’ın yıllardır devam ediyor olmasının temelinde setlerde zor rastlanır bir ekip anlayışının, sanatçı sorumluluğunun ve Türker İnanoğlu gibi bir yöneticinin bulunması gerçeğidir. Arka Sokaklar’ın çekimleri pandemi önlemleri sınırları içinde devam etmektedir. Ekipteki tüm sanatçılar gibi Şevket Çoruh da kamera karşısına çekim takvimine göre geçmektedir. Erler Film olarak Arka Sokaklar seyircilerine saygı ile duyurulur" ifadeleri kullanıldı.

16-12-2020
Yazar Hakkında
Metin Caba

Metin Caba

Belgesel, dizi, sinema, televizyon programlarında çeşitli görevler alan Metin Caba, uzun süredir medya sektöründe yer çalışmalar yapıyor. C .. devamı.. mail
Yorumlar