15 Aralık Salı Reyting Sonuçları

15 Aralık Salı Reyting Sonuçları
Dünün reytingleri belli oldu. TİAK tarafından ölçümlenen 15 Aralık Salı reyting sonuçları ve ayrıntılı analiz haberimizde!

15 Aralık Salı reyting sonuçları bell oldu. Haftanın en iddialı dizilerinin ekrana geldiği Salı günü en çok izlenen dizi veya program hangisi oldu? Televizyon yapımlarının sürekliliği için büyük önem taşıyan reytinglerde dün sıralama nasıl oluştu? Dünün reytinglerini açıklamadan önce Salı dizi ve programlarını inceleyelim...

15 ARALIK SALI REYTİNGLERİNDE HANGİ DİZİ VE PROGRAMLAR YARIŞTI?

15 Aralık Salı günü Fox TV'de 'Baraj' dizisi 18. bölümüyle ekrana geldi. Atv'de Salı günlerinin fenomen dizisi 'Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz' 176. bölümüyle izleyiciyle buluştu. Kanal D'de 'Hekimoğlu' 29. bölümüyle yayınlandı. TRT 1'de 'Masumlar Apartmanı' 14. yeni bölümüyle ekrana gelirken, tv8'de 'MasterChef Türkiye'nin yeni bölümü yayınlandı. Peki dünün reytinglerinde hangi yapım daha çok izlendi?

15 ARALIK SALI 2020 REYTİNG SONUÇLARI

Dün Total kategorisinde günü birinci sırada tamamlayan yapım TRT 1'de yayınlanan 'Masumlar Apartmanı' dizisi oldu. Atv'nin sevilen dizisi 'Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz' günü ikinci sırada tamamlayan yapım olurken günün diğer dizileri 'Baraj' beşinci, 'Hekimoğlu' ise listenin ilk onunda yer alamadı.

TOTAL REYTİNG SONUÇLARI İLK 10
1 MASUMLAR APARTMANI TRT 1
2 ESKIYA DUNYAYA HUKUMDAR OLMAZ ATV
3 ESRA EROL'DA ATV
4 SELCUK TEPELI ILE FOX ANA HABER FOX
5 BARAJ FOX
6 MUGE ANLI ILE TATLI SERT ATV
7 HAVA DURUMU ATV
8 SHOW ANA HABER SHOW TV
9 ESKIYA DUNYAYA HUKUMDAR OLMAZ (OZET) ATV
10 MASUMLAR APARTMANI (OZET) TRT 1

AB kategorisinde de günün birincisi değişmedi. Total'de olduğu gibi ilk iki sırayı 'Masumlar Apartmanı' ve 'Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz' paylaştı. Total'de ilk 10'da yer alamayan 'Hekimoğlu' beşinci, 'Baraj' dizisi ise yedinci sırada günü tamamlayan yapımlar oldu.

 AB REYTİNG SONUÇLARI İLK 10
1 MASUMLAR APARTMANI TRT 1
2 ESKIYA DUNYAYA HUKUMDAR OLMAZ ATV
3 SELCUK TEPELI ILE FOX ANA HABER FOX
4 MASUMLAR APARTMANI (OZET) TRT 1
5 HEKIMOGLU KANAL D
6 MASTERCHEF TURKIYE TV8
7 BARAJ FOX
8 ESRA EROL'DA ATV
9 GULDUR GULDUR SHOW OZET SHOW TV
10 GULDUR GULDUR SHOW SHOW TV
16-12-2020
Yazar Hakkında
Yorumlar