Şevket Çoruh o iddiaya cevap verdi Arka Sokaklar’a dönecek mi?

Şevket Çoruh o iddiaya cevap verdi Arka Sokaklar’a dönecek mi?
YouTube'de İnci Sözlük kanalına katılan Şevket Çoruh dizi severlerin en çok merak ettiği soruya cevap verdi Arka Sokaklar'a geri dönecek mi? Mesut karakteri devam edecek mi?

17 sezondur devam eden Arka Sokaklar dizisinde Mesut Güneri karakteriyle fenomen olan oyuncu Şevket Çoruh, diziye geri dönecek iddialarına cevap verdi. Türkiye’nin en uzun soluklu dizisi Arka Sokaklar’a ilk bölümden itibaren dahil olan ve geçen sezonun final bölümünde ayrılan Şevket Çoruh dizide Mesut Güneri karakteriyle hem ülkemizde hem dünyada geniş hayran kitlesine ulaştı. Geçen sezon final bölümünde diziden ayrılan Şevket Çoruh devam eden diziye geri dönecek mi? Mesut Güneri karakterine hayat veren oyuncu dönecek iddiaları için ne dedi? Arka Sokaklar dizisinin hayranlarının merak la beklediği açıklama haberimizde. Şimdi detaylar

Şevket Çoruh o iddiaya cevap verdi Arka Sokaklar’a dönecek mi?

YouTube'de İnci Sözlük kanalına konuk olan Şevket Çoruh hayatına dair sorulan sorulara tüm samimiyetiyle cevap verdi. Hem oyuncunun hem de Arka Sokaklar dizisinin fanlarının en çok merak ettiği “Mesut diziye geri dönecek mi? Mesut abi seni çok özeldik” yorumuna şu cevabı verdi: "Ben Mesut ile konuştum. Biraz agresif birisi biliyorsunuz, çok laftan anlamıyor. Kesinlikle dönmem dedi. Vallahi ikna edemedim yani, keşke ikna olsa ama... Emekliye ayrılmak konusunda çok ısrar ediyor, çok yorulmuş."

17 yıl boyunca çok yoruldum

Ünlü oyuncu Şevket Çoruh aynı zamanda tiyatro oyuncusu. Rahmetli Rasim Öztekin ölmeden önce tiyatronun en büyük oyuncuya takdim edilen Kavuklu fesini Şevket Çoruh’a teslim etmişti. Şevket Çoruh bir tiyatro oyuncusu için en büyük ödül anlamına gelen Kavuklu fesinin hakkını vermek için çok sevdiği diziden ayrılmak zorunda kaldı. İşte oyuncunun diziye geri dönemeyeceğine dair açıklaması: "17 yıl sonra neden ayrıldın cümlesi birazcık şey geliyor bana... Birincisi çok yoruldum, ikincisi tiyatroyla beraber devam ettirmek de çok zordu. Ki Pandemi dönemi, 19 ay tiyatro öksüz kaldı. Kapalı kaldı ve orayı tekrar toparlamam gerekiyordu. Birçok sebebi var ama dediğim gibi ben de yoruldum. Aslında çok sevdiğim bir karakter olmasına rağmen... Asıl sebep de bu aslında." "Başka karakterler oynamak, başka işler yapmak muhakkak ama bir yandan da birazcık dinlenmek. Tiyatroya birazcık özen göstermek... 17 sene boyunca hiçbir kış filmim yok mesela. Yazları sinema filmi çeken, kışları dizide oynayan bir insan haline gelmiştim. Ama şimdi daha başka projelerin içerisinde olmak için başka bir fırsat oldu benim için."

09-12-2022
Yazar Hakkında
Osman Nuri Bahadır

Osman Nuri Bahadır

Tokat- Zile’de doğdu. 1994 yılında Atatürk Üniversitesi Türk Dili ve Edebiyat Öğretmenliğinden mezun oldu. Türkiye'nin her bölgesinde 25 .. devamı.. mail
Yorumlar