Şevket Çoruh'un Seçim Kahkahası: "Tutamıyorum"

Şevket Çoruh'un Seçim Kahkahası:
Arka Sokaklar dizisinin başarılı oyuncusu Şevket Çoruh'un seçim sonuçlarının ardından "tutamıyorum" notuyla paylaştığı video olay oldu.

31 Mart Yerel seçimleri geride kaldı. Seçimi kazanan aday sevinirken kaybeden aday üzüldü. Kazanan adayları destekleyen seçmenler onlarla birlikte sevinirken kaybedenler bir sonraki seçim için şimdiden hazırlıklara başladı. Kazanan adaylarla birlikte sevinen seçmenlerin kimi sosyal medyada olay oldu. Bu seçmenlerden biri de Kanal D’de yayınlanan Arka Sokaklar adlı dizisinin usta oyuncusu Şevket Çoruh’tu. Usta oyuncu Şevket Çoruh’un 31 Mart Yerel Seçimlerine tepkisi sosyal medyada olay oldu.

Şevket Çoruh’tan Çok Konuşulacak Tepki!

Seçimlerin ardından sevinen ve üzülen ünlülerin tepkileri sosyal medyada günden oldu. İstanbul seçimlerinin sonuçlarına sevinen ünlülerden biri de yıllardır Kanal D’de yayınlanan Arka Sokaklar Dizisi’nin usta oyuncusu Şevket Çoruh’tu. Başarılı oyuncu Şevket Çoruh İstanbul seçimlerinin kazananının belli olmasıyla birlikte sevincini sosyal medya hesabından duyurdu. Arka Sokaklar adlı Dizisinin usta oyuncusu Şevket Çoruh’tu. Usta oyuncu Şevket Çoruh, sosyal medya hesabından attığı videosunu “Tutamıyorum” notuyla paylaştı.

Şevket Çoruh Kimdir?

Şevket Çoruh 30 Haziran 1973 tarihinde İstanbul’da doğmuştur. Çoruh aslen Artvinlidir. Ailesi 1877-1878 Osmanlı-Rus savaşı sonunda Ardanuç’un Anaçlı köyünden İstanbul’a göç etmiş ve 1973 yılında istimlak edilerek bugün Ömerli Barajı suları altında kalmış olan Muratlı köyüne yerleşmiştir.
İlk ve orta öğrenimini Üsküdar’da Taşmektep İlkokulu’nda, lise öğrenimini ise Kartal Anadolu Lisesi’nde tamamlamıştır. Liseden sonra girdiği Müjdat Gezen Sanat Merkezi’nde tiyatro eğitimi almıştır. Usta oyuncu Şevket Çoruh 1989 yılından beri çeşitli tiyatro oyunlarında rol almıştır. Müjdat Gezen sanat Merkezinden mezun olan sanatçı, adını bir İnternet firmasının reklamında oynadığı "Kokoreççi" tiplemesiyle duyurmuştur. 2006 yılında bu yana Arka Sokaklar adlı dizide oynamaktadır. Kendisi en çok Arka Sokaklar dizisindeki Mesut rolüyle tanınır. Şevket Çoruh’un oynadığı bazı film ve diziler şunlardır.

2008 Usta
2004 Eğreti Gelin (Hasan)
2004 Anlat İstanbul (Recep)
2003 İnşaat (Sudi)
Arka Sokaklar Mesut 2006
Gönül Kudret 2006
Savcının Karısı Ünal 2005
Canın Sağolsun Tayfun 2005
Sultan Makamı Sultan 2003
Azad Zübeyir 2002
Yılan Hikayesi Yaşar 1999
Affet Bizi Hocam Bekir 1998
Köşe Kapmaca 1996
Sevda Kondu Rıza 1996
Çiçek Taksi Çamur Şevket 1995

01-04-2019
Yazar Hakkında
Yorumlar