Binnur Kaya Zengin ve Yoksul dizisini anlattı

Binnur Kaya Zengin ve Yoksul dizisini anlattı
ATV ekranlarında çok yakında yayın hayatına başlayacak olan Zengin ve Yoksul dizisinin Berrin'i Binnur Kaya rolü ve yeni dizisi hakkında neler dedi?

NTC Medya'nın yapımcılığını üstlendiği nisan ayında ekranlara gelmeye hazırlanan dizi Zengin ve Yoksul aynı dünyada bambaşka hayatlar yaşayan iki ailenin hilayesini konu alacak. Yönetmen koltuğuna Deniz Yorulmazer'in oturduğu dizi birbirinden başarılı oyuncularla çok yakında ATV ekranlarında! Zengin ve Yoksul dizisinin başrol oyuncusu Binnur Kaya bu kez çok farklı bir rolle seyirci karşısına çıkacak. Berrin karakterini canlandıracak olan başarılı oyuncu yeni dizisini anlattı. 

Yapımcı Mehmet Yiğit Alp'e çok güvendiğini söyleyen Kaya: "Bu yolculuğa onunla çıkmak istedim. Yelda Eroğlu ve Hatice Meryem takip ettiğim ve kalemini çok beğendiğim başarılara imza atmış iki senarist. Deniz Yorulmazer, genç, disiplinli ve aklını işine nasıl yansıtacağını merak ettiğim, inisiyatif sahibi, güçlü bir yönetmen. Kadro sevdiğim, daha önceden tanıdığım oyuncu arkadaşlarım ve büyüklerimden oluşunca, yol kendini daha da merak ettirdi. 'Yolun zamanı ve hikayesini' önemseyen biri olarak, bu yolculukta güzel anılar biriktirmekle ilgileniyorum." sözleriyle projeyi kabul etme sebeplerini anlattı.

Ekranların sevilen ismi Binnur Kaya yeni rolünü şu sözlerle anlattı: "Ben Berrin'de herkes kadar iyi herkes kadar kötü, arada kalmış bir kadın görüyorum. Hayata hep kendi açısından bakarak, kendisini haklı görüyor ve hakkının yenildiğine inanıyor. Berrin'in hikayesini hep beraber izleyip göreceğiz." 

GÜÇLÜ BİR HİKAYE

Dizide dolu dolu bir hikaye izleyeceğimizi söyleyen başrol oyuncusu Kaya: ''Hayatını, başka hayatlarla kıyaslamak insanların kendilerine takabileceği en fena çelmelerden biridir. Kıyas, beklenti, çelişki, masum hayallerle yıkıcı arzuların birbirine karışması, işte Zengin ve Yoksul tüm bu duyguları içinde barındıran bir güçlü bir hikayeye sahip. Şimdiden işin hayata geçişinde emeği olan ve bizleri ekran karşısında seyreden her bir kişiye teşekkür ederim" sözleriyle dizi ekibine ve izleyicilere minnet duyduğunu söylüyor.

ZENGİN VE YOKSUL BERRİN KİMDİR?

Berrin Taştan Veli'nin (Tuna Orhan) eşi, Nihal (Gülcan Arslan) ve Aysel'in (Damla Colbay) annesidir. İki kızıyla birlikte hayatın tüm zorluklarını göğüslemiş yoksul bir kadındır. Hakkını arar ve hayata hep kendi penceresinden bakar. Onun tam aksine kuzeni Meral Erdemli (Evrim Solmaz) varlıklı bir aileye gelin gitmiştir. İki kuzenin aralarında geçen sürtüşmeyi ve ailelerinin sürdükleri zıt hayatları konu alan dizi çok yakında ATV ekranlarında seyircisiyle buluşacaktır.

31-03-2019
Yazar Hakkında
Gaye Develi

Gaye Develi

Gaye Develi, 28 Eylül 1999 yılında 17 Ağustos depreminin yıkıcı etkisinden dolayı Gölcük yerine Zonguldak’ta doğmuştur. Daha sonra annes .. devamı.. mail
Yorumlar