Şevval Sam'dan Onur Tuna'ya övgü dolu sözler!

Şevval Sam'dan Onur Tuna'ya övgü dolu sözler!
Bir zamanlar aynı dizide rol alan Şevval Sam'dan Onur Tuna'ya övgü dolu sözler. Şevval Sam, Mucize Doktor'daki rolü ile Şevval Sam'dan tam not aldı.

Fox Tv ekranlarında yayınlanmaya başlayan Mucize Doktor dizisi başarısına başarı katmaya devam ediyor. Dizinin izleyici tarafından büyük beğeni toplaması reytinglerde de ilk sıralara yerleşmesini sağladı. Dizinin yanı sıra oyuncuların performansları da çok konuşulanlar arasında. Özellikle Onur Tuna'nın başarısı eski rol arkadaşı Şevval Sam'ın gözünden de kaçmadı. Şevval Sam'dan Onur Tuna'ya övgü dolu sözler..

Şevval Sam, Onur Tuna'yı öve öve bitiremedi!

Mucize Doktor dizisi yayınlandığı günden bu yana büyük bir beğeni ile izleniyor. Her hafta Perşembe günleri ekranlara gelen Mucize Doktor dizisinin oyuncu kadrosunda da oldukça başarılı isimler bulunmakta. Başrollerinde Onur Tuna, Taner Ölmez, Sinem Ünsal, Hazal Türesan gibi usta isimler yer alıyor. Asena Bülbüloğlu’nun yapımcılığını, Yusuf Pirhasan’ın yönetmenliğini yaptığı ve Amerika menşeli Good Doctor dizisinden uyarlama Mucize Doktor dizisi yayınlanan yeni bölümleri ile reyting rekorları kırmakta. Mucize Doktor dizisi konusunun yanı sıra oyuncularının üstün performansları ile de izleyici tarafından büyük beğeni toplamaktadır. Özellikle yakışıklılığı ile ekranların en karizmatik erkek oyuncusu olan Onur Tuna'nın performansı da beğenilenler arasında. Hatta Onur Tuna'nın bu başarısı eski rol arkadaşı Şevval Sam'ın gözünden kaçmadı. Bir önceki dizisi Yasak Elma’da Alihan karakterine hayat veren Onur Tuna, rol arkadaşı Şevval Sam’dan büyük övgü aldı. Güzel oyuncu Şevval Sam, TV 100  kameraları karşısında yaptığı konuşmada bu konuya da değindi. 

TV 100 ekranlarında kendisine yöneltilen soruları yanıtlayan Şevval Sam, keyifli dakikalar yaşadı. Onur Tuna'nın Mucize Doktor dizisindeki performansına değinmeyi de unutmayan Şevval Sam, Onur Tuna için "Çok büyük bir sükse yaptılar. Onur adına çok sevindim.Onu ben plastik olarak ekrana yakıştırıyor, hem çok başarılı buluyorum. Çok da disiplinli bir oyuncudur. Bizdeki hikayesi bitmeseydi biz birlikte devam edelim çok isterdik” şeklinde övgü dolu sözleri sıraladı. 

Mucize Doktor’dan yine rekor!

Hem dijital medyada hem de reytinglerde oldukça üst bir klasmana hitap eden dizi 4. Bölümde aldığı share ile rekor kırmıştı. Dizi, karaciğer naklini işlediği 5. Bölümde heyecanlı ve meraklı bir bölümle ekranlara gelmiş ve ABC1 reyting grubunda 20+ hedef kitlede 42.88 share alarak yeni bir rekor kırdı. Bu rekorla Mucize Doktor bu zamana kadar ki en yüksek dizi izlenme payını alan dizi oldu. Öyle ki bu rekoru Star Tv, Show Tv gibi kanallarda yıllarca yayınlanan Kurtlar Vadisi, Trt 1 dizisi Diriliş Ertuğrul gibi büyük reytingler alan dizileri geçmiş oldu. 

 

06-10-2019
Yazar Hakkında
Yorumlar