Show Ana Haber sunucusu Ece Üner kimdir?

Show Ana Haber sunucusu Ece Üner kimdir?
Show Ana Haber sunucusu Ece Üner, en merak edilen sunucular arasında yer alıyor. Peki Show Ana Haber sunucusu Ece Üner kimdir? Nereli ve kaç yaşında?

Hafta içi her akşam Show Tv ekranlarında yerini alan başarılı sunucu Ece Üner kimdir? Ana Haber Bülteni’nde Mehmetçiğe yolladığı selam ile tüm Türkiye'nin gönlünü kazanan Ece Üner bir çok kişi tarafından merak edilmeye başlandı. Peki başarılı sunucu Ece Üner kimdir, kaç yaşında, nereli, evli mi?

Geçtiğimiz günlerde başlatılan Barış Pınarı Harekatı’nın sonrasında diğer dünya ülkeleri Türk sporculara asker selamları vermeleri konusunda bir uyarıda bulunmuştu. Bu uyarıya karşılık olarak Türkiye’nin hemen hemen her noktasında asker selamları yapılmaya başlandı. Bu uyarıya karşılık verilen asker selamlarına son olarak Show TV Ana Haber sunucusu Ece Üner’de katıldı. Ece Üner, Show TV Ana Haber Bülteni esnasında asker selamı vererek yapılan bu uyarıya karşılık verdi. Ece Üner’in verdiği asker selamının ardından araştırma yapılmaya başlandı. Show Ana Haber sunucusu Ece Üner kimdir? Ece Üner biyografisi..

Show Ana Haber sunucusu Ece Üner kimdir?

Ece Üner, 1981 yılında İstanbul'da dünyaya gelmiştir. Bir zamanlar CNN Türk'te genel müdür olan Dinç Üner'in kızıdır. Ece Üner lise eğitimini Koç Özel Lisesi’nde ve üniversite eğitimini de Koç Üniversitesi sosyoloji bölümünde tamamlamıştır. Paris’te Sorbonne Üniversitesi’nde dil eğitimi alan Ece Üner,  çok iyi derecede Fransızca konuşmaktadır. Güzelliği ve başarısı ile adından sıkça söz ettiren Ece Üner, uzun süredir birlikte olduğu Deniz Bayramoğlu ile olan aşkını 2013 senesinde evlilik ile taçlandırmıştır. Habercilik kariyerine ilk olarak Avrupa Birliği Muhabiri olarak başlamıştır. Ece Üner sonrasında 2006 yılında NTV, 2006 ile 2009 seneleri arasında CNN Türk, 2009’da Habertürk TV ve son olarak 2014 ile 2015 seneleri arasında Show TV kanallarında çalışmıştır.

Ece Üner 'in kariyeri:

2006 - NTV

2006 - 2009 : CNN Türk ( Spor servisi - Hafta sonu haberleri - Orkun Yazgan ile birlikte Yeni Gün )

2009 - 2014 : Habertürk TV ( Olduğu Gibi - Akşam Raporu - Enine Boyuna )

2014 - 2019 ( Hala devam etmektedir) : Show TV Ana Haber Bülteni Sunucusu

 

21-10-2019
Yazar Hakkında
Yorumlar
Etiketler