Show Haberde Skandal Hata! Hande Doğandemir Ve Kerem Bürsin’in Fotoğrafı Bakın Nerede Kullanıldı?

Show Haberde Skandal Hata! Hande Doğandemir Ve Kerem Bürsin’in Fotoğrafı Bakın Nerede Kullanıldı?
Show Haber inanılmaz bir skandala imza attı. Bir haberin görselinde haberle alakası olmayan ünlü oyuncular Kerem Bürsin ve Hande Doğandemir'in resimleri kullanıldı!

Habercilik zor iş. Hele hele ülkemizde gerçek habercilik yapmak ve gerçekten bu mesleğin hakkını vermek neredeyse imkansız. Bu kimi, zaman yayın kanalının yayın politikası sebebiyle mümkün olmuyor, kimi zaman da işgüzar gazeteci ve habercilerin mesleklerinin hakkını vermemesi ve gereken dikkati ve özeni göstermemesi yüzünden olmuyor. Oysa habercilik çok kutsal bir meslek. Halkın haber alma ihtiyacını gidermesi bakımımdan da bir o kadar önemli ve gerekli. Ama zaman zaman bu haber alma ihtiyacını gideren haberciler bilerek ya da bilmeyerek ya da ihmalkarlıktan hatalar yapıyorlar. Bu hatalar kimi zaman çok ciddi mağduriyetler oluştururken kimi zaman da haberciyi zor durumda bırakıyor. En son Show Tv üçüncü sayfa haberleri de bu tür bir skandala imza attı ve inanılmaz bir hata yaptı. Ayrıntıları Canlıtv takipçileri için araştırdık.

İnanılmaz Hata, Korkunç Bir Skandal!

Show Tv’de yayınlanan üçüncü sayfa haberlerinde inanılmaz bir skandal yaşandı. Söz konusu haberlerde geçtiğimiz günlerde ele alınan bir haberin gerçek görseli yerine bambaşka bir görsel kullanıldı. Üstelik kullanılan görsel halkın çok yakından tanıdığı iki ünlü oyuncuya ait daha önce yayınlanan bir dizden alınan bir resimdi. Hata sosyal medya kullanıcısı seyircilerin dikkati sayesinde ortaya çıktı ve skandal bir anda sosyal medyada çığ gibi yayıldı.

Üçüncü Sayfa Haberlerinde Ne Oldu?

Show Tv’nin haber programlarından Üçüncü sayfa haberleri geçtiğimiz günlerde bir haber yaptı. Haber “Babasına Ölüm Tuzağı Kurdu” başlığını taşıyordu. Buraya kadar her şey normal giderken haberin görselinde kullanılan fotoğraf bu haberle ilgili gençlere ait değildi. Üstelik haberin konusu olan bu gençlerle alakası bile yoktu. “babasına Ölüm Tuzağı Kurdu” haberinin görselinde kullanılan resim ünlü oyuncular Kerem Bürsin ve Hande Doğandemir’e aitti. Resmin “Babasına Ölüm Tuzağı Kurdu” alt başlığının görselinde kullanılmış ve buzlanmış olduğu dikkatli seyirciler tarafından fark edildi. Show Tv Üçüncü Sayfa Haberlerinde yaşanan söz konusu skandal sosyal medya da bir anda çığ gibi büyüdü. Ünlü oyuncular kerem Bürsin ve Hande Doğandemir’e ait resmin 2013 yılında yayınlanan Güneşi Beklerken Dizisinin bir sahnesinden alındığı fark edildi.

04-07-2019
Yazar Hakkında
Emir Mete

Emir Mete

1984 yılında Sivas’ın uzak bir köyünde her türlü moderniteden ve karmaşadan uzak bir şekilde dünyaya geldi. Çocukluğunu doya doya olmasa .. devamı.. mail
Yorumlar