Show TV 'nin yeni dizisi 'Yeni Gelin'

Show TV 'nin yeni dizisi 'Yeni Gelin'
Film şehirli yabancı bir genç kızın gelin gittiği aşiretteki yeni gelinlik halleri konu ediliyor. Şehirli yabancı bir genç kızın Anadolu’da yaşayan bir aşiretin oğluna aşık olup onunla evlendikten sonra yaşadıklarını konu alan dizi merakla bekleniyor

Ekranlardaki gelin dizilerine 11 Mart cumartesi günü bir yenisi daha ekleniyor. Show TV’de ekrana gelecek olan dizinin adı “Yeni Gelin”. Yönetmenliğini ve senaryo yazarlığını Ersoy Güler, yapımcılığını Süreç Film Ali Gündoğdu’nun üstlendiği dizinin 3 farklı tanıtımı izleyiciye sunuldu. Yeni gelin dizisinde dikkat çeken ilk isim, yeni gelin rolündeki yabancı oyuncu Jessica May. Dizide güzelliği ile herkesi kendisine hayran bırakacak güzel yıldızın, oyunculuğuyla da aynı başarıyı göstermesi hedefleniyor. Başrollerde Jessica May’e Tolga Mendi eşlik ediyor. Aynı zamanda dizide Mustafa Avkıran, Dağhan Külegeç, Sema Keçik, Lale Başar, Renan Bilek, Yonca Şahinbaş, Burçin Bildik, Zeynep Kankonde, Esin Gündoğdu, Murat Kocacık ve daha birçok iddialı isim rol alıyor.

Yeni gelin dizisinin konusu nedir? Yeni gelin dizisi nerede çekiliyor?

Dizi çekimlerinin bir kısmı İstanbul’da büyük bir kısmı ise Adana’da yapılıyor.

Filmde şehirli yabancı bir genç kızın gelin gittiği aşiretteki yeni gelinlik halleri konu ediliyor. Şehirli yabancı bir genç kızın Anadolu’da yaşayan bir aşiretin oğluna aşık olup onunla evlendikten sonra yaşadıkları bazen hüzünlendirip bazen de güldüren bir süreçte anlatılıyor. Dizide yeni gelinin aşirete layık bir gelin olabilmek için verdiği mücadele, izleyici tarafından zevkle izlenecek bir hikayeye dönüştürülmüş.

08-03-2017
Yazar Hakkında
Yorumlar
Etiketler