Türkiye'nin En Genç ve Eğlenceli Kanalı TV8 Canlı TV'de

Türkiye'nin En Genç ve Eğlenceli Kanalı TV8 Canlı TV'de
TV8 canlı yayınını Canlı TV web platformumuz üzerinden yüksek HD kalitesinde izleyebilirsiniz. Bildiğiniz üzere TV8’i Acun Medya satın aldıktan sonra çok köklü değişiklikler yapıldı. Bu değişiklikler ile TV8'i izlemek artık çok daha keyifli.

 

TV8 canlı yayınını Canlı TV web platformumuz üzerinden yüksek HD kalitesinde izleyebilirsiniz. Bildiğiniz üzere TV8’i Acun Medya satın aldıktan sonra çok köklü değişiklikler yapıldı. TV8 sadece sinema filmleri ve birkaç seyahat programı yayınlanan bir kanal iken şimdilerde ise Türkiye’nin en çok izlenen eğlence kanalı haline geldi.

 

Acun Medya, TV8’i satın aldıktan sonra tüm programları yayından kaldırdı ve tüm kadroya kendi çalışma ekibini yerleştirdi. Yayın politikası olarak da; sadece eğlence yayınları yapacağını her fırsatta dile getirdi. TV8’in Acun Medya’dan önceki yayın akışında haber kuşağı yer alırken, şimdiki yayın akışında ise sadece yarışmalar, talk showlar, magazin programları ve ödüllü sinema filmleri yer almaktadır. 

TV8’i İnternet Üzerinden Nasıl İzleyebilirsiniz?

TV8 kanalını dilediğiniz her yerden canlı TV ile izleyebilirsiniz. İsterseniz evde, ofiste bilgisayar başından, isterseniz de otobüste cep telefonu ya da tabletinizden rahatlıkla izleyebilirsiniz. canlitv.com web platformumuz üzerinden TV8’i kesintisiz olarak izleyebilirsiniz. TV8 ile birlikte yan kanalı olan TV8,5 kanalı da web platformumuzda mevcut. 

TV8’de Hangi Programları İzleyebilirsiniz?

TV8’de canlı yayın olarak izleyebileceğiniz bir çok program mevcut. Canlı yayınların haricinde bant yayını olan programlar da yayın akışında bulunuyor. En çok reytinge sahip programların başında Survivor gelmektedir. Survivor’dan sonra ise; O Ses Türkiye ve İşte Benim Stilim yarışmalarını keyifle izleyebilirsiniz. Talk Show programı olarak ise; Eser Yenenler, İbrahim Büyükak ve Oğuzhan Koç’un sunduğu 3 Adam programını izleyebilirsiniz. 3 Adam programı her hafta Çarşamba akşamı TV8’de ekrana gelmektedir. Her bölümünde birbirinden ünlü isimleri ağırlayarak izleyiciyi ekran başına kilitlemeyi başarıyor.

07-03-2017
Yazar Hakkında
Yorumlar