Show Tv’de 4 Program Tatil Edildi!

Show Tv’de 4 Program Tatil Edildi!
Show Tv’de gündüz kuşağı büyük bir krizle karşı karşıya. Kanalın gündüz kuşağına program yapan Global Medya dört programın çekimlerini koronavirüs sebebiyle durdurdu.

Televizyonlar tarihlerinin en zor zamanlarından birini yaşıyorlar. Yayın akışları adeta yapboza dönmüş durunda. Artık değil aylık, haftalık günlük yayın akışı bile yapılamıyor ve anlık olarak ne bulunursa arşivde yayınlanıyor. Bu haldeyken bir de rakipleriyle rekabet etmek ve seyirci kaybetmemek için dertleniyorlar. Koronavirüs tüm sektörleri vururken televizyon yayıncılığını es geçmedi. Kanallar salgın sebebiyle evlere kapandığı bu günlerde seyircinin ilgisini kendi ekranlarına çekmeye çalışacaklarına adeta seyirci kaybetmemek için uğraşıyorlar. Çünkü özellikle diziler ve seyircili programlar bir bir zorunlu ara verdi. Bu günde ülkemizin en çok seyredilen kanallarından biri olan Show Tv için zor bir gün oldu. Kanala dört program birden hazırlayan Global medya programlarının zorunlu ara verdiğini açıkladı. İşte detaylar!

Global Medya Show Tv’deki Programlarını Tatil Etti!

Show Tv’yle ilgili gelen haberler seyircileri bir anda şaşkına çevirdi. Özellikle kanalın gündü kuşağındaki programlarının yapım şirketi olan Global medya kanal için hazırladığı dört programın yayınını durdurdu. Global Medya kanalda yayınlanan özellikle hafta içi en çok seyredilen programlardan olan Kuaförüm sensin’i ve sabah kuşağında seyircinin merak ve heyecanla takip ettiği Zahide Yetiş’le programını ve hafta sonu da Hayat Güzeldir ve Kendine İyi Bak programlarını tüm dünyayla birlikte ülkenizi de sarsan koronavirüs sebebiyle durdurdu. Global Medya bu programların çekimlerini bir süre yapmama kararı alırken çekimler için bir tarih verilmedi. Haberi Global medya’da programların yapımcısı sosyal medya hesabından duyurdu. Böylece Show Tv’nin gündüz kuşağı bir anda programsız kaldı. Kanalın yayın akışını nasıl oluşturacağı merakla bekleniyor.

Global Medya’nın Açıklaması!

Show Tv’ye hazırladığı programları süresiz olarak durduran Global Medya’nın sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda şu ifadelere yer verildi. “Değerli İzleyicilerimiz! Covid 19 (Koronavirüs) salgınından dolayı alınan tedbirler kapsamında yayınlarımıza bir süre ara verme kararı almış bulunmaktayız. Anlayışınız için teşekkür ederiz. Mümkün olan en kısa zamanda tekrar karşınızda olacağız. Sağlıkla kalmanız temennisiyle… Global Medya Ailesi.” Böylece Global Medya Show Tv’ye hazırlamış olduğu dört yayının çekimlerini koronavirüs salgını sebebiyle durdurmuş oldu. Kanalın gündüz kuşağının nasıl bir yayın akışıyla şekilleneceği ise şimdiden merak edilmeye başlandı. Konuyla ilgili gelişmeleri sizlere duyurmaya devam edeceğiz.

04-04-2020
Yazar Hakkında
Emir Mete

Emir Mete

1984 yılında Sivas’ın uzak bir köyünde her türlü moderniteden ve karmaşadan uzak bir şekilde dünyaya geldi. Çocukluğunu doya doya olmasa .. devamı.. mail
Yorumlar