Meltem Miraloğlu Adını Neden Değiştirdi?

Meltem Miraloğlu Adını Neden Değiştirdi?
Magazin gündeminin değişik haber ve söylentilerle sıklıkla gündeminde yer alan Meltem Miraloğlu bir kez daha gündemde. Bu seferki konu isim değişikliği. İşte detaylar!

Magazin ve dizi gündeminin soğuyan ve ancak bir süre sonra feyk haberlerle ya da ordan buradan alınan gerçeği yansıtmayan duyumlarla tekrar ısıtılarak gündeme getirilen sonra tekrar soğumaya bırakılan Meltem Miraloğlu haberleri bu günlerde yeniden gündeme geldi. Bu sefer ki geliş sebebi ne yaşı büyük Amerikalı eşinden boşanma iddiası ne evden kaçma iddiası ne de herhangi bir sözü ya da paylaşımı. Bu sefer Meltem Miraloğlu’nun gündeme gelme nedeni adının değiştirdiği iddiası. Evet bu seferde Meltem Miraloğlu ad değiştirmeyle gündemde. Bu gerçek mi değil mi şu an bilinmiyor ancak konuyla ilgili bilinen tek detay Miraloğlu’nun sosyal medya hesabındaki görünen adını değiştirerek başka bir isim yazmış olması. Evet Amerika’da yaşayan ve bir dönemin en çok konuşulan oyuncularından çocuk anne karakterini canlandıran oyuncu Meltem Miraloğlu’nun adını değiştirdiği iddia ediliyor. Peki ama bunun nedeni ne? İşte detaylar!

Meltem Miraloğlu Gitti Grady Miraloğlu Geldi!

Kendisinden 48 yaş büyük biri olan Amerikalı Patrick Grady ile evlenen ve daha sonra Amerika’da yaşamaya başlayan oyuncu Meltem Miraloğlu bu seferde isim değişikliği ile gündemdeki yerini almış durumda. Meltem Miraloğlu Amerika’da yaşamaya başladıktan sonra sık sık değişik söylentilerle gündeme geldi. Son olarak eşinden boşandığı haberleriyle gündeme gelen oyuncunun bu sefer de adını değiştirdiği ve Meltem olan adını Grady olarak değiştirildiği iddia edildi. Sosyal medya hesabında adını Grady olarak değiştiren oyuncunun buna Amerika’da oyunculuk kariyerini sürdürmek için yaptığı iddia edildi.

Meltem Miraloğlu Kimdir?

13 Ocak 1987 yılında Diyarbakır’da dünyaya gelen oyuncu aslen Mardinlidir. Çocukluğundan itibaren oyunculuğa meraklı olan Miraloğlu bunun için Müjdat Gezen Sanat Merkezi’nde oyunculuk eğitimi almıştır. Oyuncu ilk olarak Hayatı çalınan Çocuklar adlı sosyal sorumluluk projesinde rol almıştır. Oyuncu daha sonra kendini meşhur edecek olan Hayat devam Ediyor adlı dizide çocuk anne rolünde oynamış ve tanınmıştır. Daha sonra Amerika’ya taşınan ve burada kendisinden 48 yaş büyük olan Amerikalı Patrick Grady ile evlenen oyuncu burada yaşamaya başlamıştır. Sık sık gündeme gelen oyuncu Amerika’da mesleğine devam etmek istediğini belirtmiştir. Son olarak adını da bu sebeple değiştirdiği iddia edilmektedir.

03-04-2020
Yazar Hakkında
Yasemin Nisa

Yasemin Nisa

1983 yılında İstanbul'da doğdu. İlkokul, ortaokul ve lise eğitimini İstanbul'da tamamladı. 2010 yılında Anadolu universitesi iktisadi ve ida .. devamı.. mail
Yorumlar