Show TV’den Yeni Bir Mafya Dizi Geliyor! ‘Gelsin Hayat Bildiği Gibi’ Dizisinin Konusu Ne?

Show TV’den Yeni Bir Mafya Dizi Geliyor! ‘Gelsin Hayat Bildiği Gibi’ Dizisinin Konusu Ne?
BKM filmin Show TV ekranları için çekeceği yeni dizisi ‘Gelsin Hayat Bildiği Gibi’nin konusu ne? Oyuncu kadrosunda kimler var? İşte ‘Gelsin Hayat Bildiği Gibi’nin detayları...

Show Tv ekranlarının yaz aylarında yayınlanması planlanan yeni yapımı ‘Gelsin Hayat Bildiği Gibi’ dizisi, dizi severler tarafından merak ediliyor. On parmağında on marifet olan başarılı yazar, senarist, yönetmen ve karikatürist bir kimliğe sahip olan Gani Müjde’ ekranlara dönüyor. Birçok kitap, dizi ve sinema projeleri ile başarılı işlere imza atan senarist 5 yıl aradan sonra yeni dizisi ilk adı Arkadaş daha sonra değiştirilip Gelsin Hayat Bildiği Gibi ile dönüş yapıyor. Gelsin Hayat Bildiği Gibi dizisinin yapımcılığını BKM yapım üstlenirken, dizi Gani Müjdenin elinden çıkıyor. Son olarak, 2017 yılında Kanal D’ de ekrana gelen, Keremcem ve Yağmur Tanrısevsin’in başrolde oynadığı ‘İki Yabancı’ adlı dizinin senaryosunu kaleme almıştı. Gani Müjdenin elinin değdiği projelerin ses getirdiği düşünülürse başarılı bir yapım daha izleyici ile buluşacak. Gelsin Hayat Bildiği Gibi dizisinin başrolünde kim oynuyor? Gelsin Hayat Bildiği Gibi dizisinin oyuncuları kimler? Konusu ne? İşte merak edilen soruların yanıtları haberimizde…

 

Gelsin Hayat Bildiği Gibi Dizisinin Konusu Ne?

Gaziantepli bir mafya liderinin hikâyesini konu alan dizi, Gani Müjde ve ekibi tarafından izleyicilerin karşısına çıkartılacak. 

Uzun süredir ekranlardan uzak olan Gani Müjde’nin bir süredir üzerinde çalıştığı, bir mafya lideri rolüne yakışacağı düşünülen Ertan Saban’ın seçildiği projede bir dönem mafya lideri olarak birçok suça karışan bir adamın, yıllar sonra tövbekar olup hayatına bambaşka şekilde yön vermeye çalışan, normal bir insan olmayı deneyecek hatta öğretmenliğe başlayacak bir adamın kendini değiştirme sürecini ekrana taşıyacak. Eski de olsa mafya lideri olmuş biri normal bir hayat sürdürebilecek mi?

Ertan Saban’ın hayat vereceği mafya babası karakterinin memleketi Gaziantep olmasından dolayı dizinin adının da ilk olarak ‘Antepli’ olması düşünülürken, Star TV de yayınlanacak bir başka dizisinin de aynı ismi taşıması yüzünden önce adı Arkadaş daha sonra Gelsin Hayat Bildiği Gibi olarak değiştirildiği öğrenildi.

 
Gelsin Hayat Bildiği Gibi Dizisinin Başrolünde ve Oyuncu Kadrosunda Kimler Var?

Oyuncu seçmeleri büyük bir titizlikle süren dizinin oyuncu kadrosu henüz netleşmezken, dizinin hikayesi de oldukça ilgi çekici bulunuyor. Gelsin Hayat Bildiği Gibi adlı dizinin başrolünde başarılı oyuncu Ertan Saban rol alıyor. Başarılı oyuncu dizide eski bir mafya babasını canlandıracak.

Ertan Saban son dönemde peş peşe yer aldığı projelerle adını izleyiciye unutturmayan ve projelerinde göstermiş olduğu performansı ile adından söz ettirmeyi başaran bir oyuncudur. Bu tür rollerin üstesinden çok iyi gelebilen bir isim. Son olarak ‘Son Nefesime Kadar’ dizisinde rol alan ve Kuruluş Osman dizisinde oynayan oyuncu, Netflix’te de Yakamoz S-245 dizisinde bir deniz subayına hayat vermişti. Ayrıca Kurtlar Vadisi Pusu adlı mafya dizisinde de ‘Gölge’ karakteri ile rol alan Saban şimdi de BKM Filmin çekeceği ‘Gelsin Hayat Bildiği Gibi’ adlı dizi ile anlaştı.  

Birsen Altuntaş haberine göre, Cast çalışmaları devam eden dizide Saban’ın partnerini canlandıracak oyuncu ve okul öğrenci seçmeleri tüm hızıyla sürüyor.

 

Gelsin Hayat Bildiği Gibi Dizisi Ne Zaman Başlayacak?

Oyuncu kadrosunun yaz aylarında tamamlanacağı düşünülen Gelsin Hayat Bildiği Gibi adlı dizi en geç yaz sonunda Ağustos ayı gibi başlayacak. Gelsin Hayat Bildiği Gibi dizisi Show TV ekranlarında izleyici ile buluşacak.

 

22-05-2022
Yazar Hakkında
Belma Arslan

Belma Arslan

1985 yılında Adapazarı'nda doğdu. 2008 Yılında Sakarya Üniversitesi Turizm ve Seyahat İşletmeciliğinden, 2011 yılında da Anadolu Üniversi .. devamı.. mail
Yorumlar