2020 Yılının En Çok Aranan Dizileri

2020 Yılının En Çok Aranan Dizileri
2020 yılının en çok aranan dizileri yayınlandı. Bakalım bu diziler neler? Belki bazı dizileri sizlerde yakından takip ediyor olabilirsiniz.

 

2020 yılını geride bırakarak yeni yıla giriş yaptık. Peki ya 2020 yılında hangi diziler Google’da en çok arananlar listesinde yer aldı. Bu dizilerin arasın da dijital içerik platformlarında yayınlananda, daha yeni çıkmış olmasına rağmen büyük bir ivme ile yükselişe geçmiş dizilerde mevcut.

 

2020 Yılının En Çok Aranan Dizileri

 

Aşk 101

Listemizin 10. Sırasında Netflix’de yayınlanan ve büyük ses getiren Aşk 101 dizisi yer alıyor. İlk Sezonu 24 Nisan 2020 tarihinde yayınlanana dizi gençlik, komedi ve dram konularını barındırıyor. İlk çıkış yaptığı zaman eleştiri yağmuruna tutulan dizi, belli ki bu filtreden kurtulmuş ve 2020 yılının en çok aranan dizileri arasında yer alarak kaliteli bir içerik olduğunu kanıtlıyor.

Bir Başkadır

Bir diğeri ise yine Netflix platformunda yayınlanan Bir Başkadır dizisi yer alıyor. 12 Kasım 2020 tarihinde yayınlanan dizi, gündemde epey bir durdu. İlk sezonu 8 bölümden oluşan dizi, farklı sosyo-ekonomik geçmişe sahip kişilerin bir şekilde bir araya geldiği, dram ağırlıklı bir dizi olma özelliğini taşıyor.

Menajerimi Ara

Listemizin 7. Sırasında Star TV’nin yeni sayılabilecek dizisi Menajerimi Ara yer alıyor. İçerisinde dram ve komediyi barındıran dizide, aşklar, entrikalar ve bir dizi ilginç olay yaşanıyor.

Bay Yanlış

Fox TV’de yayınlanan Bay Yanlış, ilk olarak Haziran ayında yayınlanmaya başladı. Romantik komedi konseptli dizinin başrol oyuncuları ise Can Yaman ve Özge Gürel.

Kırmızı Oda

Tv 8’de yayınlanmaya başlayan Kırmızı Oda, ağır dram ve psikoloji konularını ele alırken aynı zamanda da bizlere yaptıklarımızı tekrardan sorgulama imkânı sunuyor. Dizide psikolojik sorunlar yaşayan kişilerin yaşadığı zorlukları dinliyoruz.

 Alev Alev

Show TV’nin aksiyon ve dram dolu dizisi Alev Alev dizisi, Fransız bir yapım olan “Le Bazar de la Charité” dizisinden esinlenilmiştir. Dizinin yapımcı şirketi ise Ay Yapım.

Sen Çal Kapımı

Sen Çal Kapımı, 8 Temmuz 2020 tarihi ile seyircisi ile buluşmuştu. Konusu ise romantik komedi.

Masumlar Apartmanı

Dizi ilk çıktığı andan itibaren bizleri etkisi altına alıp, farklı duygu halleri içerisini sokmuştu. Dram türünde ki yapım, Gülseren Buğdaycıoğlu’nun “Madalyonun İçi” romanından uyarlandı.

Mucize Doktor

İlk bölümü 12 Eylül 2019 yılında olan Mucize Doktor, oldukça ilgi çeken bir dizi. Dizi 2013 yapımı olan Güney Kore dizisi Good Doctor’dan esinlenerek yapılmıştır.

Sadakatsiz

Ve geldik listemizin zirvesine. Bu yıl Google sonuçlarına göre en çok aranan dizi Sadakatsiz oldu. Dram ve psikolojik gerilim olarak karşımıza çıkan dizi, İngiliz yapımı olan Doctor Foster dizisinden uyarlanmıştır.

 

04-01-2021
Yazar Hakkında
Hamdi Çiçek

Hamdi Çiçek

22 yaşında ve üniversite mezunuyum. Dizi ve film izlemeyi ayrıca müzik dinlemeyi seviyorum, favori kitap yazarım J.R.R. Tolkien. Yaklaşık 2 - .. devamı.. mail
Yorumlar
Etiketler