Kuzey Yıldızı İlk Aşka Yeni Bir Oyuncu Katıldı!

Kuzey Yıldızı İlk Aşka Yeni Bir Oyuncu Katıldı!
Show Tv ekranlarında Cumartesi akşamlarının sevilen eğlenceli dizisi Kuzey Yıldızı İlk Aşk’a yeni bir oyuncu dahil oldu. Armağan Oğuz dizide Bulut karakterini canlandıracak.

Yeni sezon başlarken diziler arasında kıyasıya bir reyting yarışı başlamış durumda. Artık şu gün güçlü bu gün güçsüz sözlerinin olmadığı ve her günün adeta ateşe düşmüş gibi yandığı zamanlarda dizilerde bu yangından kendilerini kurtarabilmek için canla başla çalışıyorlar. Hikayeden, senaryoya, oyuncudan set ekibine kadar her noktanın çok değerli olduğu dizilerde hikayeye sonradan katılımlar her zaman bir strateji olarak gündeme gelmiştir. Ancak bu her zamanda tutmayabilir. Show Tv’nin geçtiğimiz sezon başlayan ve Süreç Film tarafından hazırlanan Cumartesi günlerini domine eden romantik komedi dizisi de yeni bir oyuncuyla kadrosunu güçlendiriyor. Kuzey Yıldızı İlk Aşk yeni bir oyuncuyla kadrosunu güçlendirirken aynı zamanda bu oyuncunun hikayesiyle de diziye yeni bir kriz daha sokmak istiyor. İşte Kuzey Yıldızı İlk Aşk’a katılacak yeni oyuncu ve onun hikayesi!

Yıldız’ın Okul Arkadaşı İşleri Karıştıracak!

Cumartesi akşamlarının sevilen romantik komedi dizisi Kuzey Yıldızı İlk Aşk bu sezona oldukça iyi bir giriş yaptı. Geçtiğimiz sezonun başarılı yapımlarından Kuzey Yıldızı İlk Aşk bu sezon yayınlanan bölümlerinde reyting olarak oldukça iyi bir noktada bulunuyor. Oyuncu kadrosunda Aslıhan Güner, İsmail Demirci, Toygan Avanoğlu, Cezmi Baskın gibi oyuncuların yer aldığı diziye bu sezon Melis Sabah ile Ekin Su katılmıştı. Şimdi ise diziye yeni bir oyuncu dahil oldu. Başarılı oyunculardan Armağan Oğuz Kuzey Yıldızı İlk Aşk’ın kadrosuna Bulut karakteri olarak dahil oldu. Bulut karakteri dizide Yıldız karakterinin üniversiteden arkadaşı olarak dahil olurken diziye de yeni bir dinamizm getirecek. Bulut ile Yıldız arasındaki samimi ve sıcak ilişki Kuzey’i kıskançlığa iterken ikilinin büyük bir rekabet içinde olacağı belirtiliyor.

Armağan Oğuz Kimdir?

Kuzey Yıldızı İlk Aşk’a Bulut karakteri olarak dahil olan başarılı oyunculardan Armağan Oğuz 11 Şubat 1984 yılında İstanbul’da dünyaya gelmiştir. İlk orta ve lise eğitimlerinin ardından Mimar Sinan Üniversitesi İstatistik Bölümünden mezun olmuştur. Bir dönem modellikte yapan oyuncu bu güne kadar pek çok yapımda rol almıştır. Son olarak Fi dizisinde rol alan oyuncunun şu ana kadar oynadı yapımlar şunlardır.

-          Fi

-          Dağ 2

-          Ah Neriman

-          İnadına Yaşamak

-          Men İn Black 3

21-09-2020
Yazar Hakkında
Emir Mete

Emir Mete

1984 yılında Sivas’ın uzak bir köyünde her türlü moderniteden ve karmaşadan uzak bir şekilde dünyaya geldi. Çocukluğunu doya doya olmasa .. devamı.. mail
Yorumlar