Show TV’nin Yeni Dizisi Aile İle İlgili Şok Gelişme!

Show TV’nin Yeni Dizisi Aile İle İlgili Şok Gelişme!
Ay yapım tarafından hazırlıkları süren ve başrolünde Özge Özpirinçci ile İbrahim Çelikkol’un yer alması beklenen Aile dizisi belirsiz bir tarihe ertelendi.

Yeni sezon için pek çok yeni dizi seyirciyle buluşurken bu yapımlar şu an büyük bir reyting mücadelesinin içine girmiş durumdalar. Yayında kalabilmek için ellerinden geleni yapan diziler birbirleriyle kıyasıya rekabete girerken yayında olan dizilerden erken final haberleri gelmeye başladı Show Tv ekranlarında yayınlanacak olan ve hazırlıkları süren dizilerden biri olan ve hikayesi ve castıyla dikkatleri çeken Aile dizisi de sete çıkmak için son hazırlıklarını yaparken şoke edici bir haberle bir anda her şey alt üst oldu ve dizinin belirsiz bir tarihe kadar çalışmalarının ertelendiği duyuruldu. Ay Yapım tarafından hazırlıkları süren Hakan Bonomo tarafından kaleme alınan senaryosuyla kanalın iddialı yapımları arasına gösterilen Aile dizisinin ertelenme sebebinin ise ana kadroda yer alan oyuncularla bir türlü sonuçlanamayan görüşmeler olduğu iddia edildi.

Aile Dizisi Rafa mı Kalktı?

Ay Yapım tarafından hazırlıkları süren ve yakında sete çıkması beklenen Aile adlı diziden kötü haber geldi. Hakan Bonomo tarafından kaleme alınan dizi, aynı çiftlikte yaşayan sırlarla dolu, kalabalık bir aile ve bu ailenin hayatına giren bir psikoloğun çarpıcı hikayesini ekrana taşıyacaktı. Dizide Psikolog Devin karakterini oynaması için ünlü ve başarılı isim Özge Özpirinçci ile görüşülmüş, ardında da Psikolog Devin’in aşk yaşayacağı Aslan karakteri için ise ünlü isim İbrahim Çelikkol’a teklif götürülmüştü. Ancak aradan geçen zaman içinde yapım şirketinin iki ünlü ismi bir araya getiremediği iddia edildi. Özge Özpirinçci’nin görüşmeler için İstanbul’a gelmesine rağmen görüşmenin olmadığı iddia edildi. Bunun üzerine yapım şirketi her iki isim için de alternatif arayışlarına girdi. Ancak bir türlü istenilen sonuca ulaşılamadı.

Set, Ucu Açık Bir Tarihe Ertelendi

Show Tv seyircisinin heyecanla beklediği ve başrolünde Özge Özpirinçci ile İbrahim Çelikkol’un oynamasını beklediği Aile dizisinde yaşananlar seyirci cephesinde büyük şaşkınlık yarattı. İki ünlü ismin bir araya gelememesi ve yapımcı şirketin de yeni isimlerle bir türlü sözleşme imzalayamaması üzerine dizinin set başı yapacağı tarih ertelendi. Kadrosunda

  • Canan Ergüder
  • Emel Göksu
  • Yüsra Geyik
  • Muharrem Türkseven
  • Nizam Namidar ve
  • Umutcan Ütebay’ın yer aldığı Aile dizisinin ne kadar süre ile ertelendiği konusunda ise bir açıklama yapılmadı. Hakan Bonomo tarafından kaleme alınan ve Ahmet Katıksız tarafından yönetilecek dizi ile gelişmeleri takip etmeye devam edeceğiz.
05-10-2022
Yazar Hakkında
Emir Mete

Emir Mete

1984 yılında Sivas’ın uzak bir köyünde her türlü moderniteden ve karmaşadan uzak bir şekilde dünyaya geldi. Çocukluğunu doya doya olmasa .. devamı.. mail
Yorumlar