Tuğba Özerk Boşandı

Tuğba Özerk Boşandı
Bundan yaklaşık 16 ay önce dünya evine giren şarkıcı ve söz yazarı Tuğba Özerk ile eşi Gökmen Tanaçar bugün tek celsede boşandı.

Ünlüler dünyasında evlilikler, nişanlanmalar ve boşanmalar hız kesmeden devam ediyor. Hemen her gün bir ünlünün bu konulara dair haberlerinin magazin basını ve sosyal medyada yer aldığı görülüyor. Son olarak geçtiğimiz günlerde yaklaşık beş aylık evliliğini tek celsede sonlandıran Hadise ve Mehmet Dinçerler çiftinin boşanma haberleri magazin basını ve internet haber sitelerinin gündeminde yer almıştı. Aradan birkaç gün geçtikten sonra ise yine bir ünlünün boşanma haberi magazin sayfalarında yer aldı. Geçtiğimiz yıl haziran ayında dünya evine giren ünlü şarkıcı ve söz yazarı Tuba Özerk ile eşi Gökmen Tanaçar aradan geçen 16 ayın ardından evliliklerini sonlandırma kararı aldı ve bugün görülen mahkemede çift tek celsede boşandı. Böylece ünlüler dünyasında 6 aylık bir evlilik daha sona ermiş oldu.

16 Ay Evli Kaldılar

Müzik dünyasının ünlü isimlerinden biri olan ve yorumculuğun yanı sıra söz yazarlığı da yapan ünlü isim Tuğba Özerk ile geçtiğimiz yıl haziran ayında dünya evine giren Gökmen Tanaçar bugün evliliklerini sonlandırdılar. Geçtiğimiz haftalarda boşanma kararı alan çift anlaşmalı boşanma için İstanbul Adliyesi’ne başvurmuştu. Çiftin bugün görülen duruşmasında 16 aylık evliliklerini sonlandıran karar tek celsede alındı. Boşanma davası sonunda açıklama yapan ünlü isim Tuğba Özerk “anlaşmalı olarak boşandık. 4 yıllık bir ilişki bitti ama yapacak bir şey yok” ifadesini kullandı. Şarkıcı ayrıca ihanet iddiasını ise “böyle bir şey olabilir mi arkadaşlar” diyerek yalanladı.

Mütevazi Bir Şekilde Bitti

2021 yılı Haziran ayında dünya evine giren ancak öncesinde de birlikte olan Tuğba Özerk ile Gökmen Tanaçar evliliklerini sonlandırdı. Ünlü şarkıcı ayrılık haberini “mütevazi bir şekilde evimizin içinde sade bir nikahla başlattığımız evliliğimiz yine aynı sadelikle sona ermiştir. Bugün basında yer alan haberler nedeniyle yapmak zorunda kaldığım bu açıklama ile vaktinizi almak istemezdim. Ancak bazen ayrılık sadece şarkılarda yaşanmıyor. Bu sürecin avukatım Türker Candan aracılığıyla sorunsuz ve sizleri sahnem, şarkılarım dışında meşgul etmeden geçirmeyi diliyorum” ifadeleriyle duyurmuştu. Ünlü şarkıcının boşanma haberleri bugün magazin basını ve sosyal medyada geniş yer aldı.

05-10-2022
Yazar Hakkında
Yasemin Nisa

Yasemin Nisa

1983 yılında İstanbul'da doğdu. İlkokul, ortaokul ve lise eğitimini İstanbul'da tamamladı. 2010 yılında Anadolu universitesi iktisadi ve ida .. devamı.. mail
Yorumlar