Netflix'in yeni dizilerinden Fatma için hangi oyuncuya teklif götürüldü?

Netflix'in yeni dizilerinden Fatma için hangi oyuncuya teklif götürüldü?
Netflix tarafından hazırlanan diziler arasında Fatma dizisi de yer alıyor. Fatma dizisinde rol alması için Nihal Yalçın ile temaslar sürüyor.

Netflix imzası taşıyan Fatma ilerleyen dönemlerde yayın platformuna eklenecek dizilerden biri olacak. Cast çalışmaları süren Fatma için düşünülen aktrist ortaya çıktı. Nihal Yalçın Fatma'da rol alabilir.

Nihal Yalçın Netflix yapımı Fatma'da rol alabilir

Türkiye'den pek çok işe platformunda yer veren Netflix, önceki işlerine yenilerini de eklemek istiyor. Netflix'in yeni dizilerinden Fatma merakla bekleniyor. Başak Abacıgil'in yapımcısı, Özgür Önürme'nin senaristi olduğu Fatma için cast çalışmalarına başlandı. Henüz diziye dahil olan herhangi bir isim olmadı. Fatma'nın oyuncu kadrosu henüz belli değil. Yalan Dünya, Beş Kardeş ve İstanbullu Gelin gibi dizilerde izlediğimiz Nihal Yalçın ile bir görüşme gerçekleştirildiği ortaya çıktı.

Nihal Yalçın kimdir?

Nihal Yalçın, 29 Mart 1981 tarihinde İstanbul'da dünyaya geldi. Tunceli'den İstanbul'a göç eden bir ailenin kızı olan Nihal Yalçın, 2004 yılında İstanbul Üniversitesi Devlet Konservatuvarı Oyunculuk bölümünden mezun oldu. Ardından Bahçeşehir Üniversitesi İleri Oyunculuk bölümünde yüksek lisans yaptı. Hacivat ve Karagöz Neden Öldürüldü, Ay Lav Yu, Hayatın Tuzu, Araf ve Kurtuluş Son Durak filmlerinde rol aldı. Kurtlar Vadisi Pusu, Şöhret Okulu, Güldünya, Avrupa Yakası, Kış Masalı ve Cümbür Cemaat Aile dizilerinde rol aldı. 2011 yılında Little Ceaser reklamında rol aldı. 2012 yılına kadar Kurusıkı adında bir doğaçlama gösterisi yaptı. Ayrıca Okan Bayülgen'in programında tiplemeleriyle izleyici karşısına çıkıyordu. 2012 yılında Kanal D'den ekrana gelmeye başlayan, senaryosunu Gülse Birsel'in yazdığı Yalan Dünya dizisinde Açılay karakteriyle rol almaya başladı. 56 bölüm rol aldıktan sonra 2013 yılında diziden ayrıldı. Sonrasında ise Araf, Yeraltı ve Berlin Kaplanı filmlerinde rol aldı. 2015 yılında Kanal D dizisi Beş Kardeş'te Canan karakteriyle rol almaya başladı. Son olarak Yol Ayrımı filminde Emine karakterine can verdi. Televizyonda ise Star TV dizisi İstanbullu Gelin, rol aldığı son yapım oldu.

Kazandığı ödüller

2012 yılında Sadri Alışık Ödülleri En İyi Yardımcı Kadın Oyuncu (Komedi) (Kurtuluş Son Durak)

2012 yılında Adana Altın Koza Film Şenliği En İyi Yardımcı Kadın Oyuncu (Araf)

2013 yılında Siyad Türk Sineması Ödülleri En İyi Yardımcı Kadın Oyuncu (Yeraltı)

24-05-2020
Yazar Hakkında
Yavuzcan Aksoy

Yavuzcan Aksoy

2013 yılından bu yana çeşitli internet sitelerinde editörlük yapıyor. 2019 yılında Canlı TV için haber makalesi kaleme almaya başladı. Pe .. devamı.. mail
Yorumlar