Show Tv’nin yeni dizisi Baba’nın ilk tanıtımı yayınlandı

Show Tv’nin yeni dizisi Baba’nın ilk tanıtımı yayınlandı
ukur, Arıza ve Aziz gibi fenomen dizilere imza atan Show TV'nin sezona damga vuracak yeni dizisinin ilk tanıtımı dizi severleri heyecanlandırdı.

Oyunculuklarıyla göz dolduran Haluk Bilginer ve Tolga Sarıtaş'ın başrolü paylaştığı Baba dizisinden ilk tanıtım geldi. Bir Ay Yapım ürünü olan ve “Bir Anadolu hikayesi” sloganıyla Show TV ekranlarına gelen Baba dizisinin konusu ve oyuncu kadrosu merak ediliyor. Dizi severler araştırıyor, Ay Yapım imzalı Baba dizisi ne zaman yayınlanacak? Baba dizisiyle ilgili bilgiler haberimizde. Şimdi detaylar

Show Tv’nin yeni dizisi Baba’nın ilk tanıtımı yayınlandı

Baba ocağı, Baba Evi, Üvey Baba ve Süper Baba… Ülkemizde “Baba” ismiyle yayınlanan dizilerden sadece birkaçı. Şimdi bu dizilere bir yenisi daha ekleniyor. Çukur, Arıza ve Aziz gibi fenomen dizilere imza atan Show TV'nin sezona damga vuracak yeni dizisinin ilk tanıtımı dizi severleri heyecanlandırdı. Usta oyuncu Haluk Bilginer ve Arıza dizisiyle geniş hayran kitlesine ulaşan Tolga Sarıtaş'ın başrolde oynayacağı Baba dizisi, tanıtım ve tanıtımda geçen cümlelerle daha şimdiden merak konusu oldu. Birbirinden kopan Saruhanlı ailesinin değişen hayatını ve ailesini bir arada tutmaya çalışan bir babanın oğluyla olan ev reisliği konusundaki mücadelesini konu edinen Baba dizisini Gökhan Horzum ve Ekin Atalar kaleme alıyor.

Baba dizisi oyuncu kadrosu kimlerden oluşuyor?

Çukur dizisiyle yıldızı parlayan senaristlerinden Gökhan Harzum ve Ekin Atalar'ın yazdığı Baba dizisi oyuncu kadrosu tamamlandı. Haluk Bilginer'in Baba karakterini oynadığı dizide oğluna Tolga Sarıtaş can verecek. Çağrı Bayrak’ın yönettiği dizide ayrıca Damlasu İkizoğlu, Zeynep Tuğçe Bayat, Özge Özacar ve Tamer Rumeli gibi usta oyuncular da yer alıyor.

Tanıtımda geçen sözler izleyiciyi heyecanlandırdı

“Bir Gece Ansızın" ismiyle ekrana geleceği duyurulan ancak isim değişikliğine gidilen Baba dizisinde Haluk Bilginer, kendine has üslubunu konuşturuyor. 'Parayla her şeyi alabileceğini sanıyorsun ama alamazsın. İlaç alabilirsin ama sağlık alamazsın. Bilgi alabilirsin ama bilgelik alamazsın."

Baba dizisi konusu nedir?

Bir Anadolu Hikayesi” mittosuyla ekrana gelen Ay Yapım imzalı Baba dizisi Anadolu’ya dönüş yolculuğunu anlatıyor. Bir Anadolu kasabasında yaşayan Saruhanlı Ailesi’nin mütevazi hayatı oğullarının hapisten çıkmasıyla aniden değişiyor. Saruhanlı ailesinin reisi Emin ile hapisten çıkan oğlu Kadir’in aile kavramı ve ailenin reisliği konusundaki yaşadığı çatışmayı ekranlara taşıyan ‘Baba’ dizisinin şubat ayının ilk haftasında yayınlanması bekleniyor.

22-01-2022
Yazar Hakkında
Osman Nuri Bahadır

Osman Nuri Bahadır

Tokat- Zile’de doğdu. 1994 yılında Atatürk Üniversitesi Türk Dili ve Edebiyat Öğretmenliğinden mezun oldu. Türkiye'nin her bölgesinde 25 .. devamı.. mail
Yorumlar